[PS/PC] 碧藍幻想 Relink (5)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
刷左成日覺醒專屬因子出左8粒 全部都係我無練既人物 係咩玩法
Solo咁多隻呢個雙打都算地獄 原初巴都易佢幾個lv
蒼穹珠刷到彩虹史萊姆必跌5粒+大馬士革+隨機上位獎勵
M位先5粒
Very hard 得2粒不過可以掛機
尤達大師
熟咗打法既話 玩zeta打原巴打靶咁打
打大隻野會易連好多
奶刀囉
原來個唔用技能加攻係咁解
成日當左唔插因子加攻
係咁打上落下跳跳虎好爽喎
好攰
無用既因子可以點處理?
去換返抽獎券
尤達睇片好似好正,不過主角都風屬,應該唔開住
新手想問下大家咩練度先開始打原巴,驚太垃圾俾人屌

主控BBA,覺醒武突滿,傷害上限滿lv65(得一粒V+,非洲人冇計,唯一安慰有一粒追擊不過冇俾佢用),戰力18000左右,攻擊10000出頭,如果塞滿暴君面板可以+50%,不過我冇靚嘅暴君同守護。我見啲人就算冇用啲古怪嘢(手無寸鐵/窮鼠之類)攻擊可以堆到二萬幾係點做到?

同埋嚟緊去旅行,廿幾號先返,到時會唔會冇人打㗎
招奧義好型
原初巴哈純粹玩傷害鑑定 依家大部份人都夠傷害打完

唔洗太擔心自己唔夠攻擊 大概有1萬2左右已經可以參戰

比起數值更需要係熟佢個打法機制同流程 一般都幾固定

注意自己未熟習之前要有自動復活或堅毅因子 唔好要隊友浪費時間拉你或者減員導致唔夠輸出打水晶
又要返工
掛緊very hard史萊姆
覺醒武滿就9衝啦, 宜家街場個個神人可以hard carry
過就一定過到, 係睇打幾耐架者.
升爆左尤達大師 斬得幾爽
想問steam係咪可以用鍵盤巨集無限掛機?
有冇教學
琴日有場遇到蘭斯洛特3分鐘一場好爽
其實我最驚係個打炮,最撚憎打沙漠隻巨大機械人

同埋主要係想問點解個個2萬幾攻我得1萬5,巴武突滿加好多攻?
………我覺醒得一半而且冇意識到要裝傷害上限既時候已經入左去…………….
yes
覺醒武滿好似4000攻?
巴武滿6000攻.
覺醒滿面板1000血 6000攻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞