[PS/PC] 碧藍幻想 Relink (5)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
比Debuff都計貢獻,好似歐根就麻痺降毒落毒都計,正常都唔會夠佢高
貢獻而D睇下就算
比Debuff都計貢獻,好似歐根就麻痺降防落毒都計,正常都唔會夠佢高
貢獻而D睇下就算
等DPS MOD for 4 players
好事黎,我都唔想入到場秒王咁出黎
加左傷害上限多左心機玩
其實就算加左上限,奧義流都壓到2分內完場
如果冇上限應該得返入場同結算,俾班大佬秒哂
全男人
仲要除左Ido外都係臭大叔
事實 係呢班男人 DPS
無女角比得上
最方便應該係
暴擊10Lv武器加護+突破16-20%+15Lv因子+武器被動
見有唔少人都出到爆擊+上限V+因子
暴傷一般都唔洗 因為已經到左上限
係我
我自己多數set一套一線之隔、一套明鏡止水
習慣捉攻擊用擋其實都ok既
不過打幾隻王果啲都係明鏡set安全啲
掛左幾晚, 有成40+個大馬士革鋼, 仲未想收手
我見奶刀30秒同60秒既輸出係差好多倍,
60S係到達4千萬
奶刀得自私buff
常用技都得slow呢招debuff仲要冇CD情況下要成分鐘
1場用唔到幾多次
所以我用奶刀都會睇貢獻黎睇下自己打左幾多

有時自知柒左嘅時候貢獻的確係會少唔少

至於飲藍水
啲隊友真係會瘋狂飲水就好,但結果成日都係我要負責care埋隊友啲血線/link進度黎睇下飲唔飲藍水

同埋飲藍水個下大家都會出聲多謝所以其實好難唔知
佢講緊嘅原巴場個個掛住輸出除左卡叔會上團buff同歐根可能開麻之外都冇幾多buff debuff野
打得順個啲連藍水都冇人飲
法桑我估應該會有新加護
目前都係得加護冇legend同埋令人眼前一亮嘅人權級技能
估計加護個到會有得開新嘅上限(通上技上奧上,全部都係本家武器有但因子上面仲未有嘅)

希望法桑唔會變左刷加護地獄
奶刀我唔用gp用剎那
後期裝唔蓄力即放都上限 打樁階段會好多dps 又唔洗用蝴蝶
bookmark低有時間去學下嘢先
雜貨屋抽獎果D因子係幾時UPDATE個POOL一次?
鍊成道具介紹果堆因子係咪機率up緊咁解
贏一場就更新
歐根有件外套會好型

不過relink呢到未比返個造型佢
呢個大陸nga嗰邊好似已經有
原巴我都諗緊再打個時係咪至人換左做刹那算
刹那應該炸到2百幾萬?

但平時打啲非木椿呢招太影響節奏同好似好少機會出
再下轉DLC可摸耳出埋フラウ
如果打原巴可以做到無傷嘅話,其實已經可以整套全攻set去打
利申:用緊一線之隔打原巴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞