[PS/PC] 碧藍幻想 Relink (5)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
唔係,有鍊成會出 一粒因子齊哂兩招專屬技
係玩就直接用mod解除傷害上限, 唔洗搞咁多野
呢粒出左先唔會再出
mh啲人寧願改護石都唔會一刀999999啦
一粒3招技已經2樣野
上面人體鍊成唔係不嬲都講緊唔存在既因子咩
我都想, 未洗到
Sry我無講清楚. 其實呢個係我平時打隨機街場(唔計原始巴哈)既build黎, 唔係打樁衝dmg用.
所以唔敢去得太盡, 暴君一線果D都唔敢裝.
但覺得D攻擊力都係偏低 可能都係無好既上限因子.
我都想裝到咁
有冇巴打用改21:9/32:9嘅mod
裝完開唔到game
一玩呢D其實直接end game
比起佢面板傷你係差個暴君姐
用緊21:9 MOD
一直用落冇問題
好多人中意咁玩,唔知為乜
同埋我望落你啲因子好似都未升盡 不過睇唔到邊啲+邊啲

佢得兩粒傷害上限
即係佢有呢兩粒
佢應該係暈+傷上限同埋od特攻+傷上限
我比較期待解除打底褲既mod, 暫時見到得奶刀
咁樣仲襟玩
篩選無得揀技都幾煩
上面人體鍊成唔係不嬲都講緊唔存在既因子咩
一玩呢D其實直接end game
好多人中意咁玩,唔知為乜
我比較期待解除打底褲既mod, 暫時見到得奶刀
咁樣仲襟玩

有D咁咸濕既野?
上面有巴打岩岩貼左
未, 升左兩粒上限+ only.
好似無副字條係上限既因子, 返去睇睇先
其實如果你整一套用嚟打巴哈同打樁冇分別 暴君減既血量根本同冇減冇乜分別

因為你多嗰少少到4萬血都係比人摸一下死

你張yt圖嗰啲豆腐裝多數都係用嚟打巴哈 打其他多行動模式既王就等收皮 除非佢好自信無傷操作怪

打巴哈你越接近傷害天花板就越好 巴哈王啲技 行動模式好規律 玩熟佢根本摸唔到你=血既含金量根本超低 就算死咪食支黃水又係一條好漢 所以講到尾傷害塞到天花板 唔洗怕生存問題
隻game好多改善空間
農唔係問題呀,問題係抽因子真係好撚慢呀
冇得批量抽,冇得篩選統一換券
冇得抽完冇用即刻改返券
我琴晚全晚都係企係謝洛前面禁到手軟
呢d位真係勤退好多人
好彩我仲放緊假
如果要返工真係要連續幾晚都剩係聽到謝洛把聲
啲聲其實係隻鸚鵡嚟... Unnnnbelievable
すごい !!すごい!!
屌你一講我腦裡面就響起佢把聲
除左set連打會好少少,真係要搞不掂
因子統一換券好似最多都係得999張,想佢加多啲上限
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞