信用卡討論區(180) 神卡不再 卡友悲哀 呢度唔係CS,睇咗頭post同terms,追埋 post 先問

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
我理解7係用apple pay200蚊樓下累積最多果張入RC囉
大貓下期promote 係最紅飯食
屌嗰陣睇錯terms要本地商戶流動支付先計
蝕咗兩條海外in app
等出statement先,兩個理解都冇可能入落我張VS
我想問而家用 paypal 畀 subscription 係咪無得熄 paypal currency conversion?
我見用 paypal 去 subscribe medium.com 好似係要焗食 paypal 劏人匯率,無得直接畀美金
仲未
尋日我已經講左
新制係要連埋二月條數,三月先收到回贈
我理解係入落總簽賬額最多個張卡,不論係咪apple pay、過唔過200
當然你話點計都唔輪到vs就另一回事
想問Apple store仲未有 洗唔洗搵客服?
定係有啲人會遲啲?
想問Mpower網購5%嗰個$5000係解每個月total要簽多過$5000 定係每筆簽帳要過$5000先計本身有Mpower諗緊應該keep住佢用嚟上網買下嘢 定係申請多張hsbc red算冇得再下下用佢apple pay真係好煩
Total過 唔一定係網上 網上夾當地外幣都得
有無巴打飛過turkish airline 知唔知香港出發返單係咪HK google過唔見有人講
即係總之我張卡成個月外幣+網上多過$5000就有5% 嗰過就冇咁解? 咁其實係咪抵玩過red
你簽到咪係師兄月入50K?我都係去旅行自駕先簽得夠
想問下EM點用e-banking開新卡?(冇匯豐戶口)

試過「未登記理財」同「開立戶口」都唔得嘅
https://www.hsbc.com.hk/zh-hk/ways-to-bank/internet/
具自動櫃員機卡服務的滙豐信用卡

要收到信用卡的提款機密碼,最好插埋提款機開光

1. 下載並安裝後打開應用程式。在登入頁面選擇「未登記網上理財?」
2. 選擇「戶口資料和一次性驗證碼」,並選擇驗證戶口的方式
3. 填寫您的戶口資料及身份證明文件
4. 完成短訊啟動編碼認證
咁咪開HSBC戶口囉
本身有行山 唔想開多個
3000rc?
佢應該有上限咖喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞