信用卡討論區(180) 神卡不再 卡友悲哀 呢度唔係CS,睇咗頭post同terms,追埋 post 先問

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
佢個8折點用
用佢條link 搵日本酒店都唔覺有邊間寫有8折
嗰0.22%(2.17-1.95)係滙率差價,唔好彩yen升緊
如果撞啱跌緊你會有賺
請教下MMPOWER如果每個月用外賣平台+HKTVMALL+網購下垃雜野夠5K係食到佢5%回贈?
在推廣期內,您可於指定網頁(http://www.agoda.com/hsbceverymile)搜索指定活動推廣城市尋找及享用限時酒店優惠,每次快閃優惠或設有指定最低簽賬要求。適用優惠的酒店及房間類型帶有「滙豐快閃優惠」標示。

無一間有滙豐快閃優惠標示
黎緊擺酒應該會洗五十萬 大家有無咩信用卡推薦?

本身有hsbc vs, red, scb simplycash, AE explorer, DBS 食飯卡 同earn more

好似無咩迎新可以食
咁含得撚了 成千蚊晚 屌
你要證明到係天氣問題而嚟唔到酒店住 打風落大雪 地震 啲一類問題 不是人為因素導致嚟唔到係可以取消

或者你班機del or cancel 要有證明咁樣可以取消或者改日期
你啲個情況一定唔會批 因為你唔係病或者天氣問題而嚟唔到 最簡單嘅方法:你可以買張醫生紙 request cancel
我book咗4月頭到時先買張醫生紙?
係~ 你話病左上唔到機 發燒 整親隻腳之類嘅嘢 request cancel 下次book平啲同埋揀refund
多謝巴打教路 我諗吓點部署先
但係我係Agoda 要求過refund會唔會有影響
唔會 咁你證明到係病嘛 佢唔批就嘈Agoda
收到你新年快樂
或者你叫佢幫你轉大床房 咁樣咪唔會晒左酒店 最多都係前台補錢
咁咪蝕好多手績費?
'試多幾次一定中HK',邊個講㗎?
同樣方式訂多幾次有咩原因會由SG轉HK?
退港紙無手續費
係退外幣先有
渣打6個月過冷河再申請cx 卡
揸住大貓金, 出咗嚟做嘢申請張大貓白金易啲
我講既
因為係二分一機會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞