信用卡討論區(180) 神卡不再 卡友悲哀 呢度唔係CS,睇咗頭post同terms,追埋 post 先問

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
唔係預咗咩?

出plus嘅時候,priority 都停收新客

有時用Google條refer link
有時用Mastercard 12%條link

油卡即係月結嗰D
係預左無錯
我只係想講呢次已經係第二次通知
即係每隔幾個月就要畀佢煩一次
一陣一刀切全部即刻轉又俾人話啦,咁樣咪幾好
香港人最憎就係改變
邊個敢落order一刀切得罪d客先
好似仲未試過收到
咦,咁幾抵喎,兩蚊里再加埋本身油公司啲分
所以Citi 咪咁做囉,不過都一定有人嫌煩
呻下者
學你話齋佢出得 citi plus 就預左
係㗎,EM未有海外promo前一路都係俾人當入油/泊車卡用
東亞 i titanium 4%係咪只係去到月尾?
優惠期至2024年6月30日
我冇預過
不過 citi 真係痴腩線 , 知呢一兩日citi會update資料上環聯 ,
我有cashback 同 rewards ,
譬如我總額8萬 , 佢一向show 一張$79000 , 一張$1000 ,
剛剛上去環聯睇變左兩張卡每張得 $1000 , 總額得$2000 ,
無啦啦即刻俾環聯扣分 , 硬膠到極至
跟手即刻打上citi 搞幾鬼耐先話幫我去有關部門更正 ,
睇下呢幾日可唔可以再send返上環聯
俾人扣左分到時都唔知可唔可以即刻加返
點先會收到
想問KLOOK比外幣食到GURU嗎今個月差幾百蚊先夠8000
想問下信銀inmotion點睇回贈咗幾多
係咪仲有reject選項?唔知priority仲可以捱幾耐
我咪講左叫佢opt out唔轉囉
過一兩個月會升返㗎嗱,唔使擔心
EUR GBP都會出NL
最慘係我碌左幾千,依家個額得2千,
即係碌爆,唔即刻更新資料我驚環聯狂扣分,一下A跌落C
仲要申請緊信用卡,真係多得citi唔少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞