信用卡討論區(180) 神卡不再 卡友悲哀 呢度唔係CS,睇咗頭post同terms,追埋 post 先問

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
Hsbc 依家咁快 3秒批咗red卡
我買左2餐啦頂
用番red算
如果我張eminent VS 有 72 dbs dollar,eminent VP 有72 dbs dollar, 我可唔可以夾埋一齊兌2000里入asia miles既? Thanks
唔可以
係呀 加油
如果諗住去旅行用 或者可能買機票訂酒店會推薦用邊一張卡好啲
餐飲嗰個簽帳 小遊戲12rc 用em 簽會入返em?
如果咁啱300蚊就係一蚊一里?
滙豐:於2024年3月31日前申請為您預先批核的滙豐EveryMile信用卡,毋須遞交入息證明,可享$500獎賞錢及首年免年費。立即登入滙豐個人網上理財或致電22333777申請。受條款約束。借定唔借?還得到先好借!查詢/取消27488033

收到hsbc個sms
呢張卡儲里數好?
同埋係咪簽唔夠個數就免唔到年費?
如果可以唔係長假請假嘅話係
本身已經有HSBC卡?
呢張去旅行/簽外幣/食活動儲里數好,不過每季上下限8000~15000
每月payme3000+自動增值落8達通銀包3000已經7萬2, 好易簽夠8萬
本身已經有佢張red同vs
我好難一年簽到咁多
屌 不如cut撚咗張vs佢
張卡又冇撚用 阻頭阻勢
一年簽唔到8千咁緊係唔要
有冇巴絲試過係kkday訂澳紐活動? 知唔知佢係唔係海外公司收單?
我係咪應該是但㨂個外幣,唔用港幣簽
就可以當 mmpower外幣簽帳?

定係就算港幣簽,海外公司
都計我網上簽帳?
咁係咪要轉外幣支付
又唔得架?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞