美斯之後 香港唔會再有巨星黎

1001 回覆
1363 Like 402 Dislike
每次有咩事都有咁多人FF

有錢搵就會黎架啦傻仔 你太天真了
足球係團體運動,而外隊係完成左比賽
比賽門票寫明香港打外隊,而唔係美斯個人表演
成班無品的中國人食完野唔認

同中國人講契約精神係好難
我講緊主辦你覺得係refer緊klook?
資助係比主辦
叫美斯做乜乜乜係另一單協議嚟
你係咪搞錯咗啲咩
留名等鞭屍
果然係中國香港邏輯,只有你啲不分是非只識含撚嘅人先覺得係中國香港人,不問是非只問身分,人哋巡迴6場得香港要嚟到反面,明顯你連球迷都唔係啦,美斯有代言過華為、蒙牛、仲有一大堆中國品牌,又嚟過香港踢、又去過中國踢幾次,有邊次反面到咁,唔理原因,只係批鬥,咁請批鬥華為
不問是非去批鬥搵權貴含嘅係邊個?
後備都係有參加
股間腫脹出唔到野美斯都唔想
想問特事特辦咗乜嘢
你咁講 又好似真係未聽過外國歌手嗰啲嚟香港開show要參觀地盤/同市長握手
匡智仔唔識睇post ,你哋來來去去都係嗰幾個point ,已經答咗第二個匡智仔,唔再重覆
傾好左當然點都迫住落香港,因為2024頭半年的野係商界而言係一早傾好
唔到又屈辱華,政府班義和拳又攪人

但想再起新約就難
至於話亞邊個都口頭話想去香港,我唔想見條友都講下次飲茶,信果個都傻
咁唔撚關觀眾事啊ma
你咪reject佢後面個deal囉
而家有人屌佢唔肯簽後面個deal?
睇国足、睇大陸當紅歌星仲好?
唔要外國背後勢力
美斯連後備都唔係
點解釋?
因為有傷
國安做過咩
同埋商業杯葛明明係民主自由嘅體現嚟
唔好柒啦老細
cctoy真係政治bb班
你太悲觀。。。
美斯明玩嘢喎
香港就唔踢嫌態度惡劣,日本就踢到咁耐
嗯嗯過兩日踢到曉飛咁濟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞