美斯之後 香港唔會再有巨星黎

1001 回覆
1363 Like 402 Dislike
叫人地去坐得一萬人既紅館?
萬五既亞博館?
定柒到仆街既露天大球場?

硬件配合唔到人地點撚樣黎?
咁我覺得睇地盤依個就個別例子嘅 個on9政府求勝心切 要搵美斯依個表演賽嚟大搞自己政治目標

唔通下次ts 嚟又搵個粵曲中心俾佢參觀咩 雖然啲官可能真係柒唔夠
冇傷唔踢冇問題 得啦你收嗲啦
樓豬唔應
我講緊樓主個標題point 呀on9
連登仔咩都政府錯,球會好有問題,出場費香港已經比得貴,六場邀請賽得香港一場美斯唔落場踢,仲要蘇亞雷斯都唔出,過幾日就日本健步如飛出場。為吊政府而吊,完全顛倒是非黑白,咁都覺得無問題,香港抵做水魚之都,香港人都唔認清事實幫番香港人。
政府最搞笑係爆響口話左想美斯去夜繽紛,坐渡海小輪但reject左。但冇實質證據話美斯因為咁而變成左之後咁既事件。真正既來龍去脈呢啲就會係美斯或及其經紀人既圈子間知道。

但就咁拎俾人質左個schedule去 洗白香港呢個證據,可以話巨星黎到至少佢都有可能會俾政府夾硬塞野入schedule做野宣傳香港。美斯呢獲野或者會令啲巨星知道左唔合作/合作唔到會受到既影響(聲譽,錢etc),同埋都估到香港班政府幾狼戾。有呢個不確定性仲會有咁既損失,至少香港唔會係佢地再常考慮既地點。
柒撚完未
TS已經講明過會嚟,只係場地配套夾唔到同埋政府hea應
你口中啲所謂大星連中國都去啦
政治弱化版中國嘅香港會唔嚟?

你估TS世界巡迴係宣傳民主自由?
同中國香港人講嘢當然要收,又比人批鬥,去睇英超睇唔到自己想睇嘅唔出場就批鬥人,邊夠你啲中國香港人鬥
日日玩批鬥
樓主話呢條撚樣肯定係反駁隊嚟
大陸都有李小龍故居啦
大把俄羅斯, 北韓, 伊朗, 緬甸等巨星會黎
仲有亞非拉丐幫
陣容咁勁你駛怕無巨星
八十年代會有Michael Jackson,個陣港英唔駛搞乜"M牌盛事",香港人反而好平常心,同依家已經相當大反差啦
咁而家韓國係咪已經無巨星去?

韓國柒出國際未
好嬲好嬲,準備話人係反駁隊架啦
表演賽=英超?你弱智定點?
駁咀隊又出返黎
TS唔係無場加政府hea覆先唔嚟?
貨不對辦叫回水有咩問題?
你係咪反駁隊
自己駁唔到=人哋係反駁隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞