美斯之後 香港唔會再有巨星黎

1001 回覆
1363 Like 402 Dislike
成龍 周潤發 周星馳 梁朝偉 甄子丹

我贏,死鬼佬走開啦
弱智仔,我嘅重點唔係話有冇去睇tour呀
上面我回咗幾個reply你扮睇唔到呀?
係人都知人哋係因為硬件問題唔嚟香港你就將個主因spin 去政治
仲有我post條link就係Chris喺日本講話想去大陸開concert,你冇睇到就係佢冇講過?

BTW, 年尾買咗飛去澳洲/NZ 睇好巴閉呀?我上年特登飛過去Perth睇咗啦
好叻豬呀你
九唔撚搭八
諗多咗, 有人民幣點會唔奶
我地有張如城
我又唔係咁睇喎 有利就黎㗎啦
如果國際明星咁諗既,又會去大陸做宣傳?

其實可唔可以唔好成日惡意唱衰香港?

利 真港人
建議搵返我地香港巨星說好香港故事
最撚憎d 7頭乜7都唔知就擺人上台
講撚到完全係因為政治原因唔嚟咁
On lun 9
係啊,而家話去既就唔計
rod stewart取消就計
係政治原因,不過都係中國政治原因唔比人黎
rod stewart取消就唔一定關呢次事
人地成個asia取消咁多站 睇怕係健康問題
你咁樣老屈關事
都知你個人智力有幾高
你班YC入哂政府數啦喎
咁話自己班院友
係,大陸政府唔批係佢哋政府嘅事啦
但唔係人哋唔想嚟吖嘛
仲有香港係因為硬件問題冇咁大個場俾佢地開
所以先冇揀到香港呀嘛
唔係見到cctoy手足炒晒車你識閪咩扮咩心水清呀
硬件問題 講你就信
唔通拎醫生紙sick leave又真係100%Sick leave?
唔通人地同你講到明政治問題唔人黎?
唔講想係大陸開 唔通講我好憎大陸
呢世都唔想係大陸開
弱唔弱智d?

btw, 我post 09年 Viva la Vida HK
係講緊佢係Asia expo開過

SYD Accor 都係8萬幾人
MEL Marvel Stadium 5萬幾
香港大球場 其實都4萬

突然間有硬件問題 唔好弱智啦大佬
咪柒啦 一堆人講就一定係我意見
大部分人唔出聲就支持d frd?
你d logic就係鳩下鳩下嫁喎
點解樓主唔答我21 savage算唔算巨星
香港大球場
你要咁樣compare我都冇嘢好講
Post 09年段片出嚟以為我唔知, 呢段聲帶我都唔知loop咗幾多次
得你繼續,原來網上面啲人真係咁撚極端
廢撚事同你嘈真係弱撚智
跟開一定知
chris 講想去中國開已經講到怨婦咁
基本上只要見到chinese fan就會講一次
Exac7ly
尤其之前佢喺亞洲開tour遇到更加多Chinese fans
唔單止東京,新加坡,最後一站曼谷佢都有咁講過話想去大陸開show
但啲戇鳩仔乜柒都唔知就出嚟柒,話人哋只係客套說話講出嚟
連香港大球場都話可以攞嚟開show就知佢咩料
巨星黎左我有得加人工?

唔黎咪唔好黎
唔通同大陸人講
係唔撚黎中國開 因為我好唔想咁呀?
大陸都有fans 講返人地想聽的野
做artist講唔想去開黎斷一堆supporter?
你唔係鳩 都唔知係乜
巴打睇黎call sick一定係sick
乜撚野都好誠實唔講大話果隻咁喎
做乜一定要去勾結外國勢力
美斯又黑口黑面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞