美斯之後 香港唔會再有巨星黎

1001 回覆
1363 Like 402 Dislike
韓紅 那英 李鐵 周琦 吳亦凡 粒粒都天皇巨星
另外個post已經講過,你可以去告klook,klook都講佢自己加上去
睇嚟最介意邊個係cctoy 是非黑白得咁明顯 都要新年流流打篇咁長嘅文 乜咁抵唔住頸咩給日未講完
雖遠必誅
美國都有US-Africa Business Center,唔通非洲又經濟好
以香港檔美商會未走以證明香港經濟好係白痴言論
部份認同你講法

的確所有商演都係睇錢在先,政治真係關人撚事

但係問題在好多時你唔搵政治政治一樣會搵你,就好似依家個政府甚至乎成個中國都係,成日話人咩都講政治,其實佢地先係咩決策都政治行先。如果你要一個大明星黎表現之後仲要佢落地盤同你影特輯之後比你好似金嗓子咁用黎做政治牌頭,我諗除非真係本身恨錢恨到冇底線嘅人先會咁做
要用賤價做埋政治任務同埋大外宣丫嗎
香港人錢就一定俾得起 咁人哋衡量過值得咪嚟 唔值得咪嚟
好想搵到盡嘅咪甚至三站去哂都仲得
係好低能
第三世界都有西方人去工作,過住奢侈生活,但當地人生活就另一回事

咩叫 係去到正賽果日 先完全撤離唔出場 最低限度 完成自己同Miami合約?
Tatler 聲明寫明合約規定美斯‘若非受傷需要上場作賽45分鐘’
而家扮病叫最低限度完成?
係猩
2021年5月12日,商會公佈調查結果發現超過4成受訪會員考慮撤離香港,對《港區國安法》的憂慮是最常見的原因。 2021年11月,香港美國商會會長Tara Joseph表示因因無法說服港府放寬防疫措施,決定辭去會長職務。
係咪落時間囊
咪講咗Taylor Swift有話嚟
只係政府hea應人搞到無咗件事
好似你先係自欺欺人,巨星一線星愈來愈少已經說明好多野
香港係越嚟越衰
其實都冇得救
wishes ,希望
基本terms and conditions都係咁寫,果然係中國香港人完全忽視
國際巨星嚟香港根本唔關政府事
上一兩年幾多大粒嚟過香港開演唱會
Charlie Puth同Sam Smith嗰啲
你睇返亞博啲期先

係今次個主辦要同政府R funding
搞到政府痴咗隻腳落嚟啫
無錯 佢地個trend係想走/planned, 少咗但唔代表唔再黎
比以前一定一定係差咗 (我悲觀sorry 睇唔到好處) 但講到咩變第三世界得啖笑

btw
"2021年的調查報告只有325名會員回覆,佔全會1354名會員中的二成四。在這325有回覆的會員中,有9名表示考慮會立即撒出,32名或者夏季前離開,48名聲稱有意年底離開,156名可能在未來3至5年離開。整體而言,是次調查報告並非四成會員憂慮「香港國安法」而有意撒資,只是有一成八會員而已。"
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞