美斯之後 香港唔會再有巨星黎

1001 回覆
1363 Like 402 Dislike
有咩唔同意見就反駁隊,連登愈黎愈多你呢d低質人。
大把人落中國開show啦
一定多撚過嚟香港
咁係因為你悲觀,我睇到以後得返月巴女馬喺香港開show嘅好處
較2019年統計時累減8%或130間。

that's expected

盲你老母咩
賣飛嗰個講到明有
而家冇叫佢回水都唔得啊?
我剩係見到你幫政府含到雪雪聲
咪撚on9喇,比得起錢點會唔黎
主辦都講到明喎
咁而家咪叫主辦回水
定你件匡智仔覺得啲人係叫緊Inter Miami回?
請返d強國巨星 gem個堆
樓主以為以前香港用民主自由吸引人黎開show
https://www.youtube.com/watch?v=T66TEvVFG0k
42個國家GDP影響美國大選
美斯之亂後 香港係咪好難再請到Taylor Swift
klook一早del左
驚你條弱智唔明,表演賽經常都有唔出齊明星架啦
睇下班立會建制,重想話冇政治介入真係好白痴
你認唔認都好,一單本來應該係體育版娛樂版的新聞上綱上線到帝國主義亡我之心不死,重唔認係過晒火?
試下真係禁美斯入境,全世界馬上一野跳到同情番球會同美斯
呢度有班人出盡力想spin走,但葉劉之流講過乜一搵就搵到,無謂賴啦好嗎
呢壇野政府同主辦係柒
但美欺既態度都好有問題,連最基本既尊重都無
但cctoy無視哂呢d野

今次連外國媒體都屌柒美欺態度差
cctoy都可以因為佢地推斷出黎既政治原因而撐美欺
再引伸到唔會再有巨星黎,再叫人移民

香港有呢班只求立場,非黑即白既人先係令香港死亡既主因
可能係大紀元嘅9up打手嚟㗎呢
好似疫情初期話影到啲人行行吓一秒間成個人暈低咗起唔返身咁
根本唔需要獨立思考
只要信不要問
呢個問題要問港共
為乜要搞盛事之都
寧願唔會要任何資助,原來個資助係帶咁多條件,真正有力的一線星駛鬼理你
六場得一場唔出 合約講到明要出就扮傷 你收皮啦黃絲精神病
匡智仔好鐘意話人匡智
是非對錯連匡智仔都好過你啲中國香港人
走去邊?
貨不對辦叫回水就叫戰狼你都驚嘅話你仲可以走去邊?
歐美國家更保障消費者
你唔應該去啦
嚇撚死你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞