美斯之後 香港唔會再有巨星黎

1001 回覆
1363 Like 402 Dislike
果然係新時代中國香港邏輯,你話冇就冇啦
咁係民主自由體現,又學到嘢
佢自己話冇傷喎
點解釋
有D傷唔一定持續好耐
例如抽筋咁 你當下好痛都好
休息夠都會好快無事
等睇火箭放香港飛機
我見到既係佢話有股間溝咩腫脹
冇計人地東京正常活動
香港由頭到尾都係當政治SHOW
證明你真係政治BB班
咩叫消費者權益唔知
咩叫商業杯葛唔識

仲話係批鬥連咩係批鬥都唔識
而家係捉個鬼佬就嚟遊街剃頭同埋掟佢石仔?

其實你更適合留喺中國
同啲小粉紅分別唔大
你reject完,比卡超個班人仲會係你身邊跟出跟入,纏住你
來又點唔來又點,
反正今次呢鑊野明顯係有內情,
玩下手真係有下個來到,又俾人夾局做宣傳,
都係會而家咁的結果。
中共行動證明左佢地認為美斯係政治行動
本港確曾有主辦單位與Taylor Swift團隊接觸,更計劃在可容納4萬人的香港政府大球場舉辦演唱會,[url]惟有關當局未有積極回應[/url],指沒有檔期提供,由於香港主辦商與Taylor Swift團隊談不攏,最後只能在新加坡表演,令本港錯失舉辦國際巨星演唱會良機。

https://std.stheadline.com/daily/article/2566153/%E6%97%A5%E5%A0%B1-%E6%B8%AF%E8%81%9E-%E6%94%BF%E5%BA%9C%E6%9C%AA%E7%A9%8D%E6%A5%B5%E5%9B%9E%E6%87%89%E6%AA%94%E6%9C%9F%E6%9F%A5%E8%A9%A2-%E4%BB%A4%E6%B8%AF%E9%8C%AF%E5%A4%B1Taylor%E9%A8%B7
做好自己就足夠,事實最終能證明任何指控是無理還是正確。
而家邊個激嬲佢關我咩事
佢喺個場上面踢波要同李家超渣渣手?
定超哥都喺港聯後備席等緊上去?
就當hearsay嘅嘢係啱
有一百萬種處理方法
呢場波換入換出係無限制
你咪入去踩五分鐘十分鐘
換返出去直入更衣室避人囉
頒晒獎 啲官行開晒先出返去囉
如果咁做 得鬼閒批鬥你
的確係唔使資助啊
係間主辦主動問政府R funding搞到個on9政府插咗隻腳落嚟咋喎
政府識春呢啲咩,點會主動搵你
搞cctvb廣告客戶 搞藍店 就唔係批鬥 就係正義
搞返個撚鳩你嘅主辦 就係批鬥 就係邪惡
this is a demand / supply issue. the question is how much.
香港盛事之都
coldplay主唱自己親口講過想去蟈開con
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞