美斯之後 香港唔會再有巨星黎

1001 回覆
1363 Like 402 Dislike
而原因好明顯 唔係港共老馮係咁想利用佢
(態度落差 咁多個站唔撚 淨係撚香港球迷咩)
就係同被制裁人士同場問題 (避握手)

又係啲飛機文
3月有Dior
所以人哋搞好晒唔出席要退錢係好唔合理嘅事?
Taylor Swift係咪覺得自己SL要回水係好唔人道,好過份嘅事?
其實真係諗太多 論麻煩限制去大陸仲多咪又係咁去
只要有錢搵其實就會過黎
反而今次先知原來香港仲有咁多水魚 收得貴過人都仲咁多人支持
對想搵錢既明星黎講呢件事根本無影響 要搵錢時自然會過黎
佢有佢屌
我哋有我哋商業杯葛
啲人經民事訴訟咁又有咩衝突啊大哥誠

係咪就係因為政府口徑屌
你哋就連自己想行民事訴訟嘅人都要屌埋一份啊?

兩件獨立事件嚟
要佢去啟德太on9都講得通
“被制裁”真係笑撚死
美斯撚識佢咩,識佢仲要知佢被制裁

美斯去撚埋敵對勢力嘅中國都冇事啦on9
我地有肥媽
你五毛or波台?
呢單真係笑撚死
利申:第一日就除罩
唔知
不過唔係連登榮譽白人先
呢單野最頂唔順係完全跟大陸果套玩法
就係將少少野發到好大, 推到去辱華,外交戰狼層面
然後真正重要既社會問題, 23條垃圾袋, 年宵, 夜殯全部冇人理
完全感受到呢招真係好撚work, 吳奕凡仲要判幾多次
灣區巨星都係佢識你嘅,將就下
你走左未
你走左未?香港無左你地真係會好好多
習主席就係巨星
咁多 傻鳩話實會有人黎

少咁一堆啦起碼,出價又唔知價,收門票貴又點 要嘔番出黎

做野戰狼咁既國度

你估taylor swift 之類級數係 你求佢黎,定佢求你俾佢黎?

知唔知 taylor 演唱會帶來經濟效益幾大?

咁又岩,但真係要比好多做少少果種,唔同去附近國家咁玩埋一堆笑得咁開心囉!
一個律師嘅法律觀點,唔係中國香港人自行解釋嘅法律,望下令佢唔舒服就係性騷擾嘅新中國香港女人自行解釋法律

如果唔係先集體批鬥,政府帶頭批鬥,真係好想睇下啲人告間公司,唔理贏輸起碼係大眾,國際接受嘅事,韓國件事都係咁

全世界屌美斯,你嘅世界係中國,另外一個post 引述好多外國論壇用plastic fans笑緊香港堆忽然球迷水魚,睇開波無論聯賽或表演賽都經常睇唔到自己想睇嘅球星架啦
扔條link出嚟啦 我想睇下好多外國論壇
學下嘢
香港有咁大個場比coldplay, Taylor swift 嚟開concert 咩
Chris 上年係東京同早兩個禮拜係新加坡 tour 嗰陣都話想係大陸開concert,不過大陸政府唔開綠燈咋
政治考慮係會有,但係唔好乜都政治上哂頭先得架小朋友
上網廢up 下就由你啦下
咁真係你自己唔接受現實
係你留意小紅書啫
上返Reddit同Twitter 睇返當日啲Tweet
主流風向都係屌緊隊波
不過當然你睇唔到㗎啦,是但啦

同埋你話有啲鬼笑香港人水魚
“水魚”呢個字係唔係已經直接承認咗啲人係比主辦商呃咗

btw我嘅問題得一個
係咪就係因為政府口徑係屌美斯
就連想民事訴訟嘅市民你都要屌埋一份
你覺得啲市民係受政府煽動所以先要告?

同埋一個律師嘅法律意見唔代表最後就係咁
法律唔係數學,無話1+1就係2咁明確
係睇你點打
佢自己係百份百勝率嘅?
同埋都係嗰句,贏唔贏係一件事,咁而家民事起訴佢哋有咩問題?點解你咁抗拒?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞