美斯之後 香港唔會再有巨星黎

1001 回覆
1363 Like 402 Dislike
全世界都鬧美斯既時候,cctoy就撐美斯
樓主:奧so唔係巨星
唔請啦
俾d仆街咁樣玩野法
TS 如果嚟香港搵唔到錢咩?點解人哋最後唔嚟
HK肯比錢咪係
但今次事件都唔肯
屌 追文啦
講左幾多次 原訂左即時取消要搞幾大單野
用腦都知 d function由plan到做 最少講緊幾個月
2月爆野 除非開戰 撚會影響咁近期的野
有個腦唔用 唔會值錢d
無知仲咁大聲 小學生?
離鄉村民
劍兵勇士

呢兩個好似未出過國咁 覺得香港民主自由外所有方面都好差
怕佢地出到去出唔到聲

仇港仇上腦,
美斯依單野見識到唔少依d精神病人。
邊個納税比佢?政府都係代表梗我地
由美斯案見到政府政治干涉商業糾紛,出動一堆官員/議員去恐嚇人
起碼要加3-4成反映政治風險,呢半年的活動一早deal好我估照去

但半年後應該靜過和合石,大項目貴幾成完全無得做
講話加錢實有明星接的on9應該小生意都無做過
好撚慘
講事實唔啱聽嗰班係咪未出嚟社會工作
人地去日本睇下人地點歡迎佢啦
港府點對佢,佢咪點對返人

仲有唐超係比人制裁,唔握好正常
佢收人地沙特成2億,淨係post一張ig都200k usd
金又講唔到心又講唔到

成件事就係對方不吃你唐超政府搞戰狼高高在上呢套

on9到震
有錢就黎架啦
而家乜都義和團化
應該好快有野睇
一單還一單
呢單明顯係政治化
咁美斯要收返你政治化既價錢,沙特出左價,麻煩你自己睇睇
岩架
咪同北上食元素表
或者飛日本行街多過去銅鑼灣 一模一樣
配合囯家一齊做瓜香港既主旋律
冇既,當香港歌手為例,張敬軒、容祖兒、四大天王、mirror全部唔會再係香港開show

開極最紅既都係洪嘉豪

如果你咁都覺得係盛事之都既咪ok囉
樓主點睇3月有美國當紅rapper 21 savage 來港 定呢啲唔算超級巨星唔好咁閪傻啦 有錢賺大把明星黎啦
完全無有唔會嘅,不過風險高係一個成本來,北韓夠出得到錢,咁多年有咩巨星去揾金仔
有中國國家隊黎獻技
你入場睇英超都唔包一定出場啦
奇文共賞CCTOY黃絲幾咁ON9
https://lih.kg/3624794
唔需要佢
我地有傅家俊啦
屌你依家真係分唔到曲定直
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞