美斯之後 香港唔會再有巨星黎

1001 回覆
1363 Like 402 Dislike
係咪扮傷 擺明係
表演賽扮傷
可憐俾錢果d
他於日本親自解釋,稱檢查及經磁力共振掃描(MRI)後,沒有驗出傷患,惟當時大腿內側肌肉「感到不適」,所以未有出場。《路透社》引述國際邁阿密聲明則表示,經醫護人員評估後,認為美斯上場,對其風險太大。
放心喎 如果計完政治風險仲願意搞
去中囯其他城市開都唔去南深圳搞
而家港共下下地板油仲勁過上面
個環境仲難賺過人仔

北上睇啦親
Cctoy 覺得係 人哋激嬲美斯
所以佢射波係合理 有咩就鬧政府
我覺得中共要香港政府推行極權白色恐怖
有事就等香港官員上身
無事成功中共就可以正常中港官員交換位置
冇傷但uncomfortable
係咪即係無傷啊
奧蘇話黎香港喎
定係桌球一哥係cctoy眼中未算巨
哦,如果佢哋真係上去搞,咁我又真係會考慮下喎
不過與其都係要搭飛機上去睇嘅,咁不如我自己搭飛機去日本睇唔好?環境同d人又好啲
但就一撚定唔係因為唔鍾意共產黨就唔上去睇囉
cctoy話係就係啦
五毛同駁咀隊自己揀個啦
Coldplay同TS 暫時都無場地啱佢哋開
根本就係硬件嘅問題吸引唔到啲外國巨星嚟香港開演唱會
但係呢度啲人本身諗嘢就係諗埋一邊,乜都Shift晒去政治
我諗現實一般人你係唔會有一啲咁嘅朋友或者識嘅人係咁偏激
呢啲咁嘅人從來只會喺網上面出現
即管放長雙眼睇, 等啟德開咗之後run順一兩年,
再睇吓有冇外國明星嚟香港開演唱會囉
你估真係聽你班二打六講有錢都唔賺?
呢刻喺度講乜柒都冇用
美斯係比唔足錢港共又cheap
100萬hkd做show
人地油王比緊2億
桌球太小眾,理撚得佢
所以呢?痴撚線 個個當香港人係水魚?比人呃左都唔可以講野?
俾貴d 姐
樣樣要跟合約做
咁雷曼都唔應該賠啦係咪?
即係拍奪命金係老屈班銀行RM呃人啦係咪呀CCTOY
實會有星黎嘅,但咩「巨」星會瀨seafood瀨到雪雪聲?
傻西cctoy反政府反上腦
李小龍故居想改做博物館都失敗
文化博物館有佢展品又被港共搞
死傻仔你識呢對Band啲乜撚啫
你好撚了解人哋咩?
我聽咗呢對band 成20年都未出聲幾時輪到你呀7頭皮

https://www.youtube.com/watch?v=wEuquQu4_wk&t=1950s
Error感覺上拍Mike導先好睇 。
我地有姜B
其實有冇正式統計過 同新加坡日本韓國比,邊度最多大明星搞concert?
一早請C朗咪冇事囉
請埋d 散步小花
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞