美斯之後 香港唔會再有巨星黎

1001 回覆
1363 Like 402 Dislike
是咁的
今次搞成咁 最大責任一定係被制裁果個
美斯操練 同 慈善野 大家都post晒出黎
係去到正賽果日 先完全撤離唔出場
用最低限度 完成自己同Miami合約
真係唔洗再拗佢係咪扮傷 (擺明係)
而原因好明顯 唔係港共老馮係咁想利用佢
(態度落差 咁多個站唔撚 淨係撚香港球迷咩)
就係同被制裁人士同場問題 (避握手)

Coldplay 同 Taylor Swift 之前d tour
其實以前係有係香港出過show
但係點解2019 /武肺後 就唔黎
其實都睇得出佢地團隊 係點評估香港
而今次美斯咁搞之後 唔係完全親中
抑或係唔怕得罪是但一面/both的 先會黎香港
咁西方的 真係唔會數得出邊個
而最後 日韓 就真係唔知仲會搞多幾多次
Yoasobi 同 Aimer 呢d 暫時叫low risk
因為港共仲未想(會/識)去利用佢地宣傳
但當乜人都無 為KPI都會退而求其次 搵人充數
到時又係好似美斯咁 歌手artist做定唔做?

不過 其實香港都冧緊 樓價同經濟 都下行
黎緊就業唔樂觀 外加減息就無左強美元港元
到時大家都緊縮 自然就少參與"盛事"

而港共 就會次次都轉移視線
話對方唔尊重香港人
話係人地態度問題 會為全港市民爭取/著想咁
如果真係咁 2019就唔會發生 屌佢老母

btw, 最後希望大家 走到就真係好走喇

係咁. 完.
咁咪唔好黎囉 我地唔稀罕 而家中國冇巨星咩
咪係
今年龍年 我地香港bruce lee
Bruce Lee 銅像永在
實會有,多定少咁解
是撚但啦
香港有mirror error collar就夠
韓紅唔係星?
呢三隊野連吸引大陸遊客都做唔到
以後去香港開show都會多幾分考慮,原來對佢地都咁多紅線
可以同許志安 黎多次安紅事件
其實嚟又點
唔嚟又點
請問樓主點睇呢
俾到錢/想搵錢就一定會有人再嚟
唔好on9
咁一定唔會零嘅,但人地嚟表演就會做好多自我審查,將安全系數提到最高

同一個表演者,可能香港站就唔會有新加坡站日本站咁精彩
係 國際性的唔黎
我估依家隨時連Sony music都要內部再評估下
睇得自己那麼大?
仲係十幾廿年前改革開放時代咩
係咁的 coldplay同 TS都為錢仆左黎啦
幾日後
而家抽水遲晒啦喎
其實無咩特別 港共又再次證明搞乜死乜
同埋 好諷刺地 以前唔起高鐵就邊緣化
依家 直接係國際上邊緣化左自己
plan左就唔會中途cancel la
未plan 仲initial stage就真係...

cctoy dislike this
黎左都可以唔踢得啦cctoy
我地中國有李鐵可以請佢黎表演下比香港市民睇
一定有人嚟,但貴law
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞