PS5 《Stellar Blade 劍星》4月26日推出

998 回覆
55 Like 48 Dislike
Tachy個造型搶眼過Eve好多,黑黃suit+彎刀.仲有黑化時套甲都好有印象.Eve反而有d普通
黑色嗰套戰衣Eve都有 但武器應該係得劍同槍
https://youtu.be/Ee7pSeQ6nSU?si=8adO2HV7i4gvxajI
https://youtu.be/bWJJnzlsUx8?si=MpifrbY7rSLyksbf
依個韓仔真係好撚勁,parry+combo之鬼
之前睇佢玩隻狼同lies of p已經好佩服
玩左陣覺得有度唔好既係慣左隻狼式L1抖刀術
好易parry成功之後trigger到佢啲L1連技
唔知係咪特登咁設計等你一擋開就大技轟埋去
但唔想亂放技就要改掣/練唔抖刀
試完個demo已覺得悶
不過Console係歐洲都賣得差過上世代 但亞洲同北美洲就賣多咗 某綠廠另計
真話唔好講
金生無人埋張獨佔單,隨時轉返做手機game算
Xbox晨早贏在未來
仲同你傻鳩Sony鬥裝機量?
一早喺game service界別稱王稱霸了
其他佢有沙特同騰訊投資
Studio就有其他投資者 但Stellar Blade的確就係2021年吉田修平睇中簽返嚟投資同參與開發
睇完會懷疑係咪同佢地玩緊同一隻game
唔岩玩都要買啦
要行動證明政治正確好應該死全家
Steam 堆咸game成日買完都唔玩

FF7未爆
希望26號前爆機
Tachy個樣都靚d
d人話似new jeans 其中一個
姜諧潾??
我都覺 第一眼睇
對眼生得最開果個
應該係

超似
兩條女都係典型泡菜整容樣好難唔搵到個人嚟撞
我打機唔叻
打劍星覺得啲打擊感幾好 控制都易上手

我同一日打完呢隻demo
轉去打Lies of P Demo
我出咗火車站已經唔想再打落去LoP
死到不要不要 啲Ego都拎唔返
直接del Game
睇嚟我唔適合打魂系
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞