PS5 《Stellar Blade 劍星》4月26日推出

998 回覆
55 Like 48 Dislike
XBOX搵Shift up定製一隻囉
記得bio reveation rachel嗎
有錢
好似係shift up 個老細自己選擇同罪大deal ,因為罪大有技術支援同幫佢全球行銷, 重有個老細本身都係PS 粉
好撚過你d柒頭無玩扮有玩
Ff7 r好評=收錢
浪人有好評有差評=好評個d一定收左錢
劍星demo好玩=打手
屌你老母乜撚都打手

原來起一起底係衝住罪大個名而黎
你呢d垃圾hater無玩扮有玩
邊到唔好玩都講唔出
講野無論點淨係話人收錢

你就真係x盒打手
如果以上講個三張入Gamepass唔洗錢咪好玩囉
我有Gamepass都覺得你呢d垃圾影衰微軟
凡事無絕對 無人同錢作對嘅 XBOX投資落去咪會做 我哋拭目以待
人地玩game就係想逃離現實幻想自己係靚仔靚女好勁拯救世界,上面就比番個現實你
箱根本唔care 亞洲市場,包括日本,佢會同Sega sign deal 都係因為Sega game 係歐美受歡迎,由始至終佢只係諗住將鬼佬鍾意嘅日廠game 帶俾歐美用家。其實一個TGS 已經睇到你乜料,我係會場度睇完全冇一間大廠會用箱去做demo , 包括Sega , Sega 個攤位當時show preorder sonic實體receive 即場送sonic T shirt ,基本上都係俾PS或者switch用家。 已經唔講當年原神自己唔deal 然後等同送隻game 俾罪大
想問日本版係咪都有繁中字幕?

【法國IGN評《 #星刃# 》:角色充滿偏見】IGN法國於3月27日發布了《星刃》的預覽評測,儘管大部分都是讚揚,但其中評價角色設計的部分則引起了爭議。 文章認為,遊戲角色的設計凸顯了一種明顯的偏見,相較於《魔兵驚天錄》貝優妮塔、《尼爾:自動人形》的2B,《星刃》中的夏娃顯得平淡無奇,就像一個為那些沒見過女人的人準備的性化的人偶。

此後,法國IGN於29日編輯了文章,將最後一句修改為「為那些『你認為的』沒見過女人的人準備的人偶」。 編輯還添加了一行註釋:“最後一句話略有改動,是為那些假裝不明白我們意思的法語使用者,以及那些在谷歌上翻譯最初文字的說英語的暴徒們準備的。” #劍星試玩版上線#

唔該哂 我見啲game得日版訂
睇舊trailer會見返佢
想玩大姐姐多啲喎
真心希望全世界gamer可以買到班阻膠收皮
搶口到
不過老實講eve 個泡菜樣係唔吸引
個老細有老婆 重要肯定靚過你班左膠白豬nigga
我唔介意角色個樣平凡 但唔好樣衰先 黑人都唔係重點 最重要係佢黑人係有附合佢嘅背景 無啦啦夾硬黑人就勁奇怪
條友似唔高興大波大屎忽多d就算係sex doll 有乜問題? 班左膠唔鍾意嘅可以唔買但你冇權去阻其他人創作,呢樣嘢我好欣賞強國公司,佢地真係唔會理班白豬點諗,班左膠亦都唔夠膽去搞強國公司,知道冇用
有冇中文UI
冇試過UI ,唔想亂咁答你
碌鳩好撚硬
https://ynews.page.link/vPV2T
微軟提供遊戲包容性建議,提醒開發者「女性角色身材比例是否太誇張?」引熱議

Fable都整到咁不如變返男角啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞