PS5 《Stellar Blade 劍星》4月26日推出

995 回覆
55 Like 48 Dislike
拖左咁多年 玩到後段爛尾機會大
似係洗太多錢整左隻垃圾出黎發覺收唔到尾
就搵條韓妹做model整大對奶同蘿柚算
呢team人15年前已經賣緊女
你講到啲女後加咁
https://youtu.be/ODD790bO2VU
感覺咁似pso
女主角對奶有咁大整咁大,比幾套性感衫佢換
睇見個硬膠樣都唔想玩,禁入trailer既意慾都無
你知我知單眼佬都知
冇pc? 靠鹹野吸引人玩
然後你話冇得裝mod
比罪大獨佔左
開發商最近做左sony嘅第二方🤦‍♂️
即係好似Game Freak同Nintendo嘅關係咁
罪大過一兩年咪又係放上steam
賣女就由 DAY1 開始都已經係啦,
3 年前開始仲公佈埋 model 係申才恩
https://www.youtube.com/watch?v=bQdu5Y7TXSg
我就覺得係sony夾硬逼佢出,
官方自己極少放資料出黎, 試過年幾都無任何消息,
甚至到而家都只係 upload 左條片上 twitter 就算,
反而係 sony 成日放料
不過點都會買嘅,
trailer裏面已經有十幾套衫,
幾個髮型,
當影相驚玩都正
等多兩年上steam玩mod好似着數啲
估唔到南泡同架仔會係game界人設最後清泉
好似有乳搖

咁都唔支持嘅遲早就真係變哂啲大隻男人婆做女主角
隻game d設計太過無特色
可能我眼角高 但係你上一上去artstation 其實呢d咁既設計好過時
warfr
warframe都十年前既事黎
隻game d野又似doom 又似warframe 又加cyberpunk

cyberpunk係上世紀產物黎,AKIRA,BATTLE ANGEL ALITA GHOST IN THE SHELL呢D
條友依家肥到成隻豬咁睇返live先知

有冇諗過係artstation嗰啲模仿緊
佢20幾年前已經畫緊呢種風格
我講緊既係佢用既element 略嫌過時
唔係講緊佢個種審美
我可能要講返先,我以前係佢fans黎,劍靈一出玩到佢中後期就無玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞