PS5 《Stellar Blade 劍星》4月26日推出

995 回覆
55 Like 48 Dislike
game名都改做劍星,擺明食劍靈老本
劍靈都十幾年前

差啲以為係劍靈
辨識度係幾高因為根本一樣

佢都唔憂做啦

不過我覺得血羅個d artist勁過佢
冇電腦版?
淨係睇條片都幾唔吸引
佢嘅重點就係個戰鬥系統,純粹嘅動作遊戲

佢都唔係open world拎act同ubi嘅game比做乜
靚女
大波
幼腰
屎忽大
馬尾

一定要買黎支持而家呢d女主角愈黎愈少
明明呢隻game嘅重點除左女就係戰鬥系統
但條片竟然乜都冇講...
仲未知佢係隻狼爆軀幹魂系定nier/dmc式鳩劈game
https://x.com/its_eniebomedov/status/1753147755839578138?s=46&t=vDm0t0SJJ7MtLFvt-lH8jg

我最憎nigga 女權左膠,所以一定會買,支持個developer
見到隻小機械人跟班就有Nier 既視感
九成九有只係幾時有既問題
trailer垃唔垃圾同佢係咪open world有咩關係

我都覺得條trailer on9啦,但隻game唔係open world呀嘛
而家啲trailer成日都係咁
睇完都唔知玩乜
呢隻已經算好
起碼見到係打怪物
好似有技能樹
我估計係似之前Bandai隻scarlet nexus
接任打怪關open world咩事
有任接就open world咩?
玩法同設定都似nier 但佢多衫換好多
有囡囡、冇黑人、冇大山婆,正日買黎支持下
分明係賣肉嫁喇

斬得爽其實收貨
MH都接任啦
FF16成堆任務可以接,吉田都唔知佢整咗隻open world FF出嚟
等pc裝mod
金亨泰風格好撚正
等咗勁撚耐 之前冇曬update
以為已經收咗皮
原來係拎妮姬賺返嚟嘅錢去爆咗個呢隻驚出嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞