PS5 《Stellar Blade 劍星》4月26日推出

998 回覆
55 Like 48 Dislike
不在港 起ps store下載左
遲啲試
嗱, 香港preorder 呢就真係傻仔先做嘅
所以我等day 1 直接walkin 算
玩咗半個鐘 比想像中好
啲歌幾好聽

屌你老母咁都要你XBOX平台有出自己Game先俾到分你㗎
你返去同老細自己數吓呢半年自己有乜驚囉
想俾分你都難啦
喺自己地頭兜屎挑完粟米都唔夠食 要走嚟挑骨頭
軟粉紅真係好可悲
呢個唔係武肺期間嘅事咩
Sell到個Project畀SONY 嗰260部PS5嘅錢濕濕碎

依家睇番真係笑到訓係度

Sonic巴打你真係柒到出晒汁
問吓Phil 用咗幾百億買2間廠依家點部署

Diablo 4 上埋pass 出機應該幾何性爆發

第三廠任你買都買2間垃圾番嚟

放心 好快candy crash 會上pass 到時再出嚟吹奏
玩完demo 拍晒手
隻狼+dmc
金亨泰有講過 佢好鐘意nier
佢隻手機game nikke個世界觀都同nier好似
下個post以後同所有ps5獨佔game
topic或者post頭都加句會員Sonic #29787與狗不得內進啦
入嚟永遠都唔係正常討論 game又冇機又冇
人生得番反Sony真係好可憐
邊個位整衫?
玩左demo, 淨係打鬥部分已經可以 一戰。重有囡囡、音樂、劇情,好期待。 更重要係隻驚衝擊到班左膠,有variety.
有難度較,故事模式你當玩normal既DMC

但normal已經係類魂
唔介意佢仿效nier背景,要睇下正式版可唔可以到nier果種深啲層次果種角色既視同理解,Nikke都有玩個故係幾好睇但暫時睇落係未做到

暫時玩落demo剩係遊戲性隻狼+DMC都夠玩,筆直多啲暫時睇到畫面靚同可以做到fromsoft果種動作判定,同隻狼一樣玩開回避抽水傳統魂系打法應該難打啲
輕度玩家表示頭目戰隻boss打到灰機,唔敢買驚
較故事模式相等於easy就易玩好多

玩普通已經踩入類魂難度,堅持既話最簡單㩒實擋再部時間避搏完美回避再回避反擊就易玩唔少,當然最有效率既係熟招架當隻狼咁玩

佢完美回避同招架個timing方面都俾得幾公道,依方面以泡系黎講真心有啲跌眼鏡
一開波較左normal,係咪要new game先有得重新較
Xb銷量@連登 一向贏到開巷
九成連登仔都玩Gamepass唔玩垃圾PS嘅
係,仲要冇得飛過場

一開波較錯故事模式,心諗咁撚易既,之後打完序章boss先知較錯再較返普通
中途可以轉
會由上一個save point開始
之前唔記得睇邊個訪問金亨泰有講過
隨住故事發展同對個世界既了解
Eve 既感情定表情會多左

所以而家戰鬥玩法,畫面,打擊感,音樂 都高分之下
淨返唯一唔穩定因素就係劇情發展
希望唔會令人失望
女主個樣真係唔多啱睇
鐘意一開始個隊長多d
真係好nier feel
但唔反感
唯一問題我以為佢係爽game黎
點知打個part節奏慢同埋難度咁高嘅
要調整下心態

同埋
屌你呢d先係女黎架嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞