[開蛋][多圖]50蚊高達扭蛋(2)

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
Mse05良心d既話應該係
1ooq
2v2
3v隻卒
4車碌
5武器包(ab裝加fullsaber?)
1ooq
2v2
3v隻卒
4車碌

Ab 冇可能啦,邊會咁好死
有都裝唔哂落隻蛋到
1ooq
2v2
3v隻卒
4車碌

架車碌已講明裝唔入隻蛋度會另外出~~
1ooq
2v2
3v隻卒
4車碌

架車碌已講明裝唔入隻蛋度會另外出~~

咁可能係跟EX05出
乜係v2咩
咁nu同hws係再下一彈?
乜係v2咩
咁nu同hws係再下一彈?

NU係4呀

屌佢老母呢套咁既鳩野都要百幾蚊
屌你6支浮游炮得果兩個支架? 無撚野呀

屌佢老母呢套咁既鳩野都要百幾蚊
屌你6支浮游炮得果兩個支架? 無撚野呀

唔好話ensemble啦
就連forte嘅京密剎都on99啦
浮遊炮一粒都冇,就咁兩把光劍就鋤你3嚿水
笨大真係食懞佢

笨大真係食懞佢

真係成班食屎狗,
gundam呢個名都夠佢賺錢賺到世界末日啦,
隻ensemble ex04都已經過份,
咁撚細舊乜配件都無都可以賣$300, 都差唔多買到盒MG,
真係比返少少咁多良心都唔撚得

笨大真係食懞佢

真係成班食屎狗,
gundam呢個名都夠佢賺錢賺到世界末日啦,
隻ensemble ex04都已經過份,
FORTE京密剎咁撚細舊乜配件都無都可以賣$300, 都差唔多買到盒MG,
真係比返少少咁多良心都唔撚得

竟然係z系列 不過諗起forte02個幾隻z機d qc差到仆街

竟然係z系列 不過諗起forte02個幾隻z機d qc差到仆街

好似而家將FORTE D 生產 比埋MSE 個邊做 之前個D 應該QC 好很差

好似而家將FORTE D 生產 比埋MSE 個邊做 之前個D 應該QC 好很差

新個set唔曳
1ooq
2v2
3v隻卒
4車碌

岩岩見到 武器包好似得V2B裝備
唔通要等第6彈

http://www.taghobby.com/archives/227819

可能會同車碌一齊入盒做武器set2呢
可能會同車碌一齊入盒做武器set2呢

我覺得會好似NU 既浮遊炮咁去PB 賣...

多左隻02既報喪有冇巴打可以換00比我
請問訂左EX03既兄弟係咪全部都收到貨?
上星期打過去問又話岩岩到HK倉, 對過我電話地址都無錯,
我呢幾日未有時間打去再問, 要等好耐,
第一次用YAMATO想請教呢個情況佢係有送過但我唔係屋企,
定係根本仲未送出?

送達預定
宅急便 09-23 6pm-9pm
貨物狀況 月日 時刻 營業所名稱 營業所代號
寄送 09-22 11:43 Distribution Centre
貨物已交回中心 09-29 15:35 東九龍中心
貨物已交回中心 09-30 13:53 東九龍中心
貨物已交回中心 09-30 18:07 東九龍中心
送出中 10-01 11:50 東九龍中心
帶返(休息) 10-01 19:07 東九龍中心
送出中 10-03 08:06 中九龍中心
帶返(不明) 10-03 13:49 中九龍中心
貨物已交回中心 10-04 10:47 東九龍中心
貨物已交回中心 10-06 08:13 東九龍中心
有冇巴打多左 03 既TR-1 可以放
Tg: https://telegram.me/jjwai
放全新mobile suit ensemble ex02
有意Tg傾:https://t.me/lavi520
有冇人知邊度仲有forte 03 散賣
睇過福利 唔覺有
唔要盒蛋,已經中左兩隻MK - II

有冇人要015 ?抽多左兩隻 ,40一隻,買晒兩隻70

巴打仲有無?
香港邊度有得賣?
日本上次扭左勁多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞