[開蛋][多圖]50蚊高達扭蛋(2)

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
o岩o岩扭左新一set

有冇巴打多隻nu 可以同我換?我有京寶梵,booster pack 同埋tr機多!

求巴打交換
想問下呢啲一套幾多錢
想問下呢啲一套幾多錢

#284 咪有囉,爬文啦
想問下呢啲一套幾多錢

#284 咪有囉,爬文啦

ok
咁想追返之前啲set 價位都係差唔多?定係舊個啲會被人炒起哂
想棄坑,想放 01 (獨角獸,高達,g fighter ) 02 全套 0,3 tr-1 set, z gundam 欠龜霸但多架飛機,總數 13 隻 已砌 $400
想棄坑,想放 01 (獨角獸,高達,g fighter ) 02 全套 0,3 tr-1 set, z gundam 欠龜霸但多架飛機,總數 13 隻 已砌 $400

Tg: https://telegram.me/jjwai
尋日到貨

呢隻重高好正
雖然變型係冇converge咁正
但係成部嘢嘅比例,Forte好過converge
05 有得訂,$170

大家多數訂定到時買現貨?
05 有得訂,$170

大家多數訂定到時買現貨?

04 旺角現貨最貴都未到呢個價

姐係兩set武器組

姐係兩set武器組

00Q 把劍係咪可以轉鎗 mode
係就夠哂良心

影落好大隻,但實際上就又細又得意
即係v2ab要出ex?
扭蛋d件淨係得v2b
即係v2ab要出ex?
扭蛋d件淨係得v2b

總係覺得會學Nu Gundam係pb出配件(v2a配件+光之翼)
即係v2ab要出ex?
扭蛋d件淨係得v2b

總係覺得會學Nu Gundam係pb出配件(v2a配件+光之翼)

Nu果個好鳩流
只係出多左可接浮游
武器包果隻都夠玩
即係v2ab要出ex?
扭蛋d件淨係得v2b

好大機會係pb另購
但有無光翼就真係難講
見佢prototype都無
即係v2ab要出ex?
扭蛋d件淨係得v2b

好大機會係pb另購
但有無光翼就真係難講

光翼加透明件姐 應該會有 因為可以再賣貴D.. 賣貴膠
即係v2ab要出ex?
扭蛋d件淨係得v2b

好大機會係pb另購
但有無光翼就真係難講

正路光翼駁位要喺支尾翼度
但blaster set果支尾翼唔似有位plug光翼上去

btw, 感覺又係另一次Z高達...
隻Z明明好靚仔, 但個盾同個背翼敗晒成隻機
我寧願佢呃錢出埋支大砲, 出個靚盾靚翼set, 好似NU咁
考慮中...
即係v2ab要出ex?
扭蛋d件淨係得v2b

好大機會係pb另購
但有無光翼就真係難講

講到會出哂 AB 咁
會出真係要感恩
即係v2ab要出ex?
扭蛋d件淨係得v2b

好大機會係pb另購
但有無光翼就真係難講

講到會出哂 AB 咁
會出真係要感恩

其實唔洗感恩, 爬文都OK
即係v2ab要出ex?
扭蛋d件淨係得v2b

好大機會係pb另購
但有無光翼就真係難講

講到會出哂 AB 咁
會出真係要感恩

其實唔洗感恩, 爬文都OK

自膠
失憶
考慮中...

只可以講... 冇浮炮唔值呢個價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞