[開蛋][多圖]50蚊高達扭蛋(2)

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
ensemble 06 剪影 較深左D 都睇唔到係咩黎 有D 似新安洲?

唔係 pale rider咩

係就正了 但會唔會咁快出完FORTE 即出ENSEMBLE 呀

似呢部個膊頭
http://hk.gundam.info/series/unicorn/?p=113

大腿甲,裙甲似沙煞比

合理, 出完 NU , 應該馬反系列機

sazabi個size應該同剎帝利差唔多出返ex
ensemble 06 剪影 較深左D 都睇唔到係咩黎 有D 似新安洲?

唔係 pale rider咩

係就正了 但會唔會咁快出完FORTE 即出ENSEMBLE 呀

似呢部個膊頭
http://hk.gundam.info/series/unicorn/?p=113

大腿甲,裙甲似沙煞比

合理, 出完 NU , 應該馬反系列機

sazabi個size應該同剎帝利差唔多出返ex

浮砲 effect 仲可以另出
有無人有多舊野想換款?

有多隻報喪 (#010) , TR-1 (#013), 03武器set (#017)

我想要獨角, 高達, G fighter, 渣古, 01武器set

劣作
有無人有多舊野想換款?

有多隻報喪 (#010) , TR-1 (#013), 03武器set (#017)

我想要獨角, 高達, G fighter, 渣古, 01武器set

劣作

同你買隻 TR-1 得唔得?
有冇巴打知到底邊度仲有得賣
Forte 02 隻00q

多左14 武器包
15 z 高達
有無人岩?

多左14 武器包
15 z 高達
有無人岩?

14 飛機巴打你放幾錢?
有無人有多舊野想換款?

劣作

想用G flighter 換 03武器set

巴打有冇興趣?

屌佢老母呢套咁既鳩野都要百幾蚊
屌你6支浮游炮得果兩個支架? 無撚野呀

想問 隻new gundam可以係邊到訂?
有無人有多舊野想換款?

劣作

原價蛋嚟
你唔介意 50蚊收都無所謂
btw, 其實我想換多啲
有無人有多舊野想換款?

劣作

巴打有冇興趣?

可以呀
有無TG?
有無人有多舊野想換款?

劣作

原價蛋嚟
你唔介意 50蚊收都無所謂
btw, 其實我想換多啲

40 成交?

我多左014 , 有無人會收留佢

我多左014 , 有無人會收留佢

40成交

nu 係PART 4 入面既 圖中只係訂個浮遊炮 ~ 而PART 4 而家已賣緊 不過要成SET買~單賣就唔知有無了

收013,有既巴打tg傾
TG:https://t.me/jimroot666
尋日到貨

比例

有無人有多舊野想換款?

劣作

巴打有冇興趣?

可以呀
有無TG?

tg: @MeteorRay
而家呢set散買幾錢一隻?

我全部都成set入, 開晒嚟砌

而家發現有幾隻唔係咁鍾意想放, 砌完純display

有e.g. TR-1, rx-78咁
[quote]而家呢set散買幾錢一隻?

有e.g. TR-1, rx-78咁[/quote巴打我想要TR-1呀,係咪想放?TG傾:https://t.me/jimroot666
而家呢set散買幾錢一隻?

有e.g. TR-1, rx-78咁

巴打我想要TR-1呀,係咪想放?TG傾:https://t.me/jimroot666

nu 係PART 4 入面既 圖中只係訂個浮遊炮 ~ 而PART 4 而家已賣緊 不過要成SET買~單賣就唔知有無了

現時點2樓有間套套都有散賣
不過預左nu唔會平

RX-0 3號機

現時點2樓有間套套都有散賣
不過預左nu唔會平

現時點好似好Q貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞