[開蛋][多圖]50蚊高達扭蛋(2)

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
日本扭要幾多YEN
日本扭要幾多YEN

咪跟返YEN 價500YEN 不過個匯率抵過香港咁解姐 而家7算 為返35蚊左右
日本扭要幾多YEN

咪跟返YEN 價500YEN 不過個匯率抵過香港咁解姐 而家7算 為返35蚊左右

其實除非要量產/好中意扭,如果唔係正常都1 set買,香港代理計10算,成50蚊一抽
日本扭要幾多YEN

其實除非要量產/好中意扭,如果唔係正常都1 set買,香港代理計10算,成50蚊一抽

係 睡橫行食水好深 但有時有D 機想要多部或者D 武器包想要多SET 就要網上收 收唔到最後只好去抽..
日本扭要幾多YEN

係 睡橫行食水好深 但有時有D 機想要多部或者D 武器包想要多SET 就要網上收 收唔到最後只好去抽..

我其中一隻女妖2塊左邊面
到宜家都未收到
日本扭要幾多YEN

到宜家都未收到

佢處理好Q 耐架 不過放心佢就唔會走數既 我之前都試過咁樣 好似花左3~4星期先寄比我
有無巴打放013,014-017都中曬唔敢再抽直接收算

日本扭要幾多YEN

到宜家都未收到

佢處理好Q 耐架 不過放心佢就唔會走數既 我之前都試過咁樣 好似花左3~4星期先寄比我

我唔係等笨大,開左先知,冇得退

有埋光之翼既話你蛋蛋點算

如果個出個武器包比v2換裝真係搞唔掂

放心一定會 怕就怕佢學TR6
出EX包

Ex-S 強襲不遠矣
btw 魂限見

借問邊度訂04會抵D?

EX-S DEEP STRIKER 應該唔會太大部姐出係ENSEMBLE 既話
話說唔知幾時有STRIKE GUNDAM

到依家出緊嘅都係 U.C.,有冇其他份都成問題
希望呢系列唔好咁快斷啦

Ex-S 嚟緊出 NX 版,買硬

OO都出左啦
NX ex-s有冇圖睇下?

屌,數漏咗 OOR
不過依家多數都係 U.C.

Ex-S 依家都仲係好少相公布

兩舊水入手有無可能..??

有埋光之翼既話你蛋蛋點算

如果個出個武器包比v2換裝真係搞唔掂

放心一定會 怕就怕佢學TR6
出EX包

Ex-S 強襲不遠矣
btw 魂限見

借問邊度訂04會抵D?

EX-S DEEP STRIKER 應該唔會太大部姐出係ENSEMBLE 既話
話說唔知幾時有STRIKE GUNDAM

到依家出緊嘅都係 U.C.,有冇其他份都成問題
希望呢系列唔好咁快斷啦

Ex-S 嚟緊出 NX 版,買硬

OO都出左啦
NX ex-s有冇圖睇下?

屌,數漏咗 OOR
不過依家多數都係 U.C.

Ex-S 依家都仲係好少相公布

兩舊水入手有無可能..??

NX GUNDAM 系既插水能力不是講笑 你肯等實有機

有冇人要015 ?抽多左兩隻 ,40一隻,買晒兩隻70

zeta?有性趣

zeta?有性趣

係,巴打可以加TG 傾 ? Babayaga321

zeta?有性趣

有興趣收1隻,如果上面巴打有剩
TG:AmuroRayy

zeta?有性趣

其實我未搵果位巴打,咁我地分左佢一人35得唔得

zeta?有性趣

頂,原來係寶少

zeta?有性趣

如果你地可以九龍站交收既話我可以35=1

zeta?有性趣

如果你地可以九龍站交收既話我可以35=1

九龍站,可以呀
入坑了
扭左隻女妖
隻手裝唔實既 同埋拎唔到D配件
有冇巴打有蛋放?

隻2.5吉姆正WOOO
今個月仲未派forte 04

隻2.5吉姆正WOOO

睇黎都係要入一set
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞