[開蛋][多圖]50蚊高達扭蛋(2)

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
http://p-bandai.jp/item/item-1000117483/?utm_source=search&utm_medium=pcp
我都係有字讀字, 唔肯定係咪真係有特典
同埋原來佢顯示無貨

最近買左之前巴打介紹果支0.3mm畫線鉛芯筆,
今日終於捨得拆一隻出黎砌,
自己平時無砌開模型,
幫咁細隻扭蛋畫線真係比想像中困難,
佩服用油上線果啲巴打要幾細心先做得到
支筆真係普通鉛芯筆一支
啲色我覺得連2B都唔到,淺色,
係呢啲軟膠上畫線要好似填色咁係咁畫先上到
白色件效果好似都過得去,
得閒拆埋隻綠渣睇下效果係點

自己平時無砌開模型,
支筆真係普通鉛芯筆一支

淺色咪好 太深色反而會好怪 大約出到輪廓都幾唔錯丫

自己平時無砌開模型,
支筆真係普通鉛芯筆一支

淺色咪好 太深色反而會好怪 大約出到輪廓都幾唔錯丫

畫多幾筆就得㗎喇
呢支筆勝在唔會油到出哂界
不過個人喜好唔同,
想深色啲都可以用專用滲線筆嘅

普通鉛芯筆未試過係咪都咁易畫到
日本方面EX04又開訂
http://p-bandai.jp/item/item-1000117482/
之前出既特典版已經被搶購一空
日本方面EX04又開訂
http://p-bandai.jp/item/item-1000117482/
之前出既特典版已經被搶購一空

咁誇張 定係貼紙版量得好少咋
モビルスーツアンサンブル 05
参考出品
v2
我要射精喇
v2
我要射精喇

有埋光之翼既話你蛋蛋點算
v2
我要射精喇

如果個出個武器包比v2換裝真係搞唔掂
v2
我要射精喇

放心一定會 怕就怕佢學TR6
出EX包
v2
我要射精喇

出EX包

Ex-S 強襲不遠矣
btw 魂限見

借問邊度訂04會抵D?
v2
我要射精喇

出EX包

Ex-S 強襲不遠矣
btw 魂限見

借問邊度訂04會抵D?

EX-S DEEP STRIKER 應該唔會太大部姐出係ENSEMBLE 既話
話說唔知幾時有STRIKE GUNDAM呢
v2
我要射精喇

出EX包

Ex-S 強襲不遠矣
btw 魂限見

借問邊度訂04會抵D?

EX-S DEEP STRIKER 應該唔會太大部姐出係ENSEMBLE 既話
話說唔知幾時有STRIKE GUNDAM

到依家出緊嘅都係 U.C.,有冇其他份都成問題
希望呢系列唔好咁快斷啦

Ex-S 嚟緊出 NX 版,買硬
v2
我要射精喇

出EX包

Ex-S 強襲不遠矣
btw 魂限見

借問邊度訂04會抵D?

希望呢系列唔好咁快斷啦

OO都出左啦
NX ex-s有冇圖睇下?

出EX包

Ex-S 強襲不遠矣
btw 魂限見

借問邊度訂04會抵D?

希望呢系列唔好咁快斷啦

OO都出左啦
NX ex-s有冇圖睇下?

屌,數漏咗 OOR
不過依家多數都係 U.C.

Ex-S 依家都仲係好少相公布
其實佢都係由converage個D模再改少少比例同加可動,
唔洗成隻重做,
屌好想佢一直出ensemble呢個系列唔好停,
我覺得真係好岩我呢D無心機砌模型,
但又可以有野落手砌下, 細細隻又省位
快D繼續出賺哂我D錢
唔洗成隻重做,
快D繼續出賺哂我D錢

ENSEMBLE 咁HIT 有排出啦 佢可以自由組合換裝呢D 真係其他系列比唔到你的 而家仲要慢慢開始加D 載具入黎...笨大終於知道點樣扭蛋都屈到你比錢
唔洗成隻重做,
快D繼續出賺哂我D錢

ENSEMBLE 咁HIT 有排出啦 佢可以自由組合換裝呢D 真係其他系列比唔到你的 而家仲要慢慢開始加D 載具入黎...笨大終於知道點樣扭蛋都屈到你比錢

如果整埋扭蛋同盒裝都都有唔同機體/武器既話,就認真屈錢

講武器庫點少得GP03D....真係就come on, take my money
01 獨角獸中左錯版,有兩個背包,冇左支槍,sad左
屌依家發覺一個武器包其實都唔係好夠,
一套有3部MS, 一包得2支火箭炮, 同幾粒造型配件,
有機會見到真係要買多幾隻武器包
屌依家發覺一個武器包其實都唔係好夠,
一套有3部MS, 一包得2支火箭炮, 同幾粒造型配件,
有機會見到真係要買多幾隻武器包

所以我01 都收左3個武器包 黎緊04 應該都係會3~4個 火箭炮啊
竟然未有馱舞留精太頑馱無 但有騎士!?
咁一定要出撒旦!!!!!
竟然未有馱舞留精太頑馱無 但有騎士!?
咁一定要出撒旦!!!!!

精太仲係灰模就知實係下SET 啦 騎士一宣傳就已係彩模了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞