[開蛋][多圖]50蚊高達扭蛋(2)

1001 回覆
18 Like 2 Dislike
EX04 個形態其實叫咩名? 咁似銀雷嘅
有邊幾個多人既扭蛋/盒蛋fb grp share
無留意開
想後追返d fw
登登登登 MK2 &零格C 來了

FORTE 福音...內構改進中..應該唔洗再砌到手痛

F係唔係延佐期我記得原本一月
廿咩蘿
唔想佢出SEED
突擊 Freedom 迪士尼老是常出現
出00四小強 W五小強 G五小強仲好啦
或者繼續U.C線...
係啦
我覺得forte05可能會炒車
命運就ok,但龍飛同百式就...
仆街了
而家連mse都出膊頭ball joint
forte又畀人打面
K澤
定係呢個係forte嘅新結構?
Mes 有 ball joint 諗吓好喇
有埋唔洗出新系列
FORTE 架 如果ENSEMBLE 加埋BALL JOINT 會無敵鳥...
唔一定架佢而家整左個JOINT PARTS 出黎 可能會TEST 埋比ENSEMBLE 都唔奇
ENSEMBLE 好大機會做長壽系列 之前個D 死LINE 都係因為唔賣得/戰犯H搞亂檔姐
F05的確延期到2月,
K澤話生產總數已經超越全盛時期嘅NEXT,
廠交唔切貨。
更多悲報係F06應該要去到6月

武者七人眾加埋DASH果2隻勉強叫集齊,
不過可唔可以俾多次機會精太同農丸
手殘的我希望K澤更加厚顏無恥將卡碧尼MK-II分拆紫卡紅卡,
唔一次出哂三隻就無乜機會團聚...

成堆怨念機想FORTE,
唉 既生FORTE何生MSE,
雖然MSE先係佢親生
以前NEXT頭幾彈之後出得極密,
幾乎隔月出,
空白果個月又整套P/SAGA/SP/REAL COLOR...
見到杜賓狼同TheO就忍唔住打個J
有埋 ball joint 就可以擺到呢啲 post
玩到咁大到時新系列扭蛋真係唔知仲可以點改進

P Bandai 又出舊fw
DASH同FORTE擺堆一齊其實冇咩違和感
同埋農丸係PB賣 其實都OK
係精太
想要依隻農丸同馬腳精太

但係又覺得10彈內K澤會棹忌翻出DASH機體
最多係獨角獸>報喪女妖
Nu>Hi-Nu
OOR>OOQ
巴巴托斯>巴巴 天狼星...

個人覺得比較可惜係神、盟主、梅利克斯
會再出都係MSE果邊
上年係日本扭左好多
開都未開,想賣左哂佢
有冇紅渣古,差呢隻

依隻?

果陣係鋪頭見依幾隻幾型直接買左
另外仲有10來隻蛋未開,有d係上面果d系列,我賴得拆黎睇係邊隻
我下星期放假刷哂黎睇先

up錯細圖
依張先岩
定還是我依個係另一個系列黎?
如果搞錯唔好意思了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞