家用美容儀(6)

495 回覆
1 Like 0 Dislike
新手入坑,考慮緊Ya-man M22 定 Medicub pro,見大家講到 pro 都好似好勁咁,性價比高? 但M22又完全無得輸咁,好掙扎。
請問有冇人係Jofiou Beauty度買過野?信唔信得過?
買過兩次 信得過 勁快出貨
請問係邊個po到講過 嘗試google 搵搵唔到
因為本身見current body有得退貨仲諗住唔啱都可以退
搵到了原來因為會員先睇到google search唔到
買左sr85 唔見左張中文說明書。。。

有無絲打可以影一影上黎
請問有用過Dr.Pionah的用家嗎?請問覺得怎麼樣?
最近見有團購,但這牌子好像在韓國當地不太紅的樣子。

想在韓國網找用家和blog感想也不太找得到。官方IG和YouTube 太多只是都是商家宣傳的影片,沒太多人看過和followers。其他國家和地區也沒怎提及過這牌子,好像只是在香港火。自己已有Medicube四部曲,有點不知道應不應該買。謝謝。
如果有四步曲就唔使再買啦,除非你會放booster H
用左兩個星期度,我覺得好好用!!
每一次用完係肉眼可見毛孔細左
我用同一款精華就咁搽同用佢嚟導入係有分別
導出都每日睇到塊棉有污糟
下巴d 閉口都冇晒!
同埋好舒服,keep住日日用都唔覺得辛苦
不過我有Tripollar 所以冇開佢個ems
月尾去日本玩下先
ussera 我唔覺得佢有用
我而家keep住有用Ussera 同 破壁機
其他都賣哂😂
睇呢個post俾你地燒到去左moko pop up store
睇medicube booster pro
12點幾去到 價錢都未睇到 部機都未摸到
已經一大班人喺度排緊隊 得兩個cashier位
排到差唔多三點 摸咗兩下部機就買

買完之後 後面條隊仲長過我嚟排隊果時 CLS
但排隊嘅時候同附近女士研究 發現其實網上買仲抵啲
如果唔打算睇實物 可以直接上網買
起碼多一堆滿額贈品送 不過要等速遞囉

門市淨係送一細pack野 入邊有三支sample仔
同埋送個禮盒同眼鏡盒俾你旅行果時裝下支棒咁
仲要話頭1000位先送個紙盒 老實講垃圾徵費都嚟緊 呢個大大舊贈品 都幾唔吸引

未用過呢個牌子 特登排咗兩個幾鐘
希望好用啦cry

用完塊面會即時收緊 第2-3日會鬆返 然後據說要keep住用2個月先會明顯見得到膠原蛋白增生的效果 前者實測係真 後者唔知 因為我懶
上網買咗 送新精華+額滿

我都有去現場,online 遲 update,一路排一路睇問埋現場工作人員(一係講普通話,一係大陸口音),confirm 咗啲優惠都係眼睇到嗰啲,比較完係 online 俾完錢就走咗
佢講普通話嗰啲應該係韓國STAFF
淨係識韓文同普通話

其實真係網上買抵好多
不過我終於排到埋近counter 可以睇到價錢牌 可以同官網對比嘅時候
已經差唔多排咗個半鐘 嬲嬲地排多陣買埋佢 今晚try
如果一早知網上仲抵啲 我唔會排隊囉
同埋認真第一日公開發售 現場排咁耐
佢應該送啲更吸引嘅贈品先至係架

嗱個無L用紙盒同眼鏡盒就咁嘅樣嘅 所見即所得

本身諗住而家出去旺角望下
好彩睇到絲打們報告,上網買算數
用後感係咪真係明顯過booster h?
辛苦哂樓上絲打包膠
咁上網買算 唔特登去
求解答
想問值唔值得買呀?

ps未用過medicube任何一件美容儀的
我都想知其實係咪有用
因為我第一次買呢個牌子咋
頭先第一次開機 淨係感覺到有啲嘢電電下咁
要用一排觀察吓先知有冇用
我都係,我都係當平時保養,我本身有 plabeau 同 tripollar,booster pro 冇撞功能,應該算理性消費
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞