家用美容儀(6)

495 回覆
1 Like 0 Dislike
我暫時用得一兩次m22 交比其他絲打分享先
我都糾結緊 想問問大家意見
因為一直有用開currentbody舊版
但係每次照完都覺得皮膚好乾
敷面膜都好似冇乜效果
所以見到booster h $1120就好心動
想問大家用落覺得ok嗎
我托朋友喺日本買咗部vitalift Panasonic SR85
玩咗三日塊面真係瘦咗
跟住再睇埋另一個post話會凹面
搞到我依家唔敢再用
依家直接攞嚟用喺肚腩同埋手臂睇吓有冇用
原來優惠到5/2
絲打有冇Review報告?
網上面好少見到呢部機嘅review
用完會唔會好似啲人上網講塊面會凹咗入去?
想請教下
m22幾個step大家分別會用邊樣護膚品配搭?
見人地導出完黃黃灰灰咁 自己又唔見有咁樣
會瘦面咁吸引
我好多肥肉比佢吸唔怕
等你報告用身有無用
諗住買m22 google search 發現searching c 最平$3998 信唔信得過
可以平咁見?
想放Currentbody 4-in-1 led mask

因為朋友送咗Petter Rabbit款比我,所以想賣走呢部23年12月於官網購入,只用過2次,連所有配件及原裝盒賣出。

官網原價$4299,依家想3千頭賣出 有意可TG: Mctal1201

去斑有無好機推介

真係去曬定淡左
我用melvita花水做第一個step
係頭一次最明顯有黃黃灰灰
之後幾次得少少污糟野導出左咁
想問下大家有咩家用脫毛機?
幾年前係美容院脫哂,而家手腳生返幾條毛仔又唔想返去輪街症咁排... 所以想用家用脫毛機清乾淨d.

同家用脫毛機可消到比堅尼位嗎?
用過Philips同Braun 覺得後者好work但痛啲
Bikini位你係指V字位?呢度都脫到 但I位就要耐啲
有無絲打用過ZIIP HALO
我用olay 精華水導出,一星期兩次,每次都好黃
我依家冇用過Rf function 淨係用個moist 係面
個RF用來碌肚腩

乜嘢嘢嚟
Ig ad派俾我
有咩機可以減黑眼圈, 改善眼紋同法令紋?
睇緊cb led mask, 好似好多人都講佢消炎好, 但無乜提去紋
碌肚腩有無效
同埋會唔會痛

諗住試下碌手臂、副乳
用盡rf 機

利申用緊ussera

有無折扣碼?
想214買部送比人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞