家用美容儀(6)

496 回覆
1 Like 0 Dislike
覺得m22好用d
打咗幾多發?
終於試咗booster pro,但用booster mode嗰時,去到鼻翼位,啲牙會feel到痺痺地,係唔係正常
有冇人用完booster mode 反而皮膚好乾今朝用黎轆咗5分鐘面膜+5分鐘紫光,頭先洗完面 額頭起晒皮屑缺水咁

係咪我用唔啱方法
我都有 鼻翼吉吉地痛, 面珠一個位牙痹仲諗自己係咪敏感牙齒
係咪要app先開到紫色
Booster pro 大家用咩精華碌?
仲有無code用
好似係要用app先轉到色
但次次開app好煩過兩日就唔想開
同埋好似冇講過紫色有咩特別
塊面愈嚟愈多暗瘡印同閉口,閉口用完salicylic acid之後第一二日塊面會平滑咗,但一唔用第二日即刻爆返哂出嚟
搞到好想入手部booster pro,至少清少少暗瘡印皮膚望落會好少少,唔使一出街就化妝 但喺ig好多kol啲sponsor ,搞到唔係好敢買
我都係,太多廣告,驚名過於實,同埋之前有9折,依家買好似蝕左咁
我應該係第一批booster pro收機既用家,我依家每日都好勤力用,每次10分鐘booster mode+ 5分鐘MC mode,琴日突然發現塊面真係有光澤感,第一次明白咩係光澤唔係出油,但好老實講我依家都淨係覺得booster mode有效。mean啲嚟講,ATS就係幫我燒面毛,MC+EMS可以喺我好腫嗰陣做到去水腫。我自己未用過booster h,但我覺得2千幾入手到pro冇後悔既
今日塊面勁乾即刻用booster mode 碌10分鐘,即刻冇再又乾又痕
碌到10分鐘咁耐
我都覺得booster mode係效果最明顯嘅
如果冇咩budget咪買booster h
你用咩精華碌 我用小黑瓶/B5 booster mode都覺得少笠, 但係單用手上面係唔笠嘅
想入booster pro 大家仲有無優惠碼
新入手booster pro,用咗2次,爆咗好多粒粒同暗瘡唔敢再用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞