家用美容儀(6)

495 回覆
1 Like 0 Dislike
我仲一路用 一路諗點解會有人推
有冇人買左glam d ari zero好唔好用?
買完覺得交左智商稅
除左發熱功能喺冬天有用之外
諗唔到有咩其他好處
其實買之前搵reviews 9成都kol但都以為部野好勁 唔買唔心息 買左先發覺原來就係咁
之前屎忽痕買埋部面膜機 根本敷普通面膜仲方便 要導入既話我用破壁機仲推得深d又好揸手d
用佢部面膜機既話又要連app又要郁隻手 勁麻煩囉
而且佢出果d面膜咁細塊得咁少精華 普通面膜抵好多
落咗單了
想唔下個Code係咩?我揾唔到
已經有medicube既ussera,ems同ats,差咁部導入,仲建唔建議入手booster h
建議拎code買booster pro
好過就咁booster h
佢既功力比普通booster h大咗
仲有其他功能用
就算去旅行都可以淨係拎一部
加上佢連app可以熄咗佢個令人痕到入骨既震
不過booster pro 既ems同佢自己枝ems我覺得冇得比
YENFU306
去到今日
我一個月前入咗booster h , 仲買唔買pro 好
可以唔洗
booster pro另外嗰3個功能我仲未有感覺
我已經日日用
淨係覺得booster mode有feel
Turbo我覺得電流感強(呢樣ussera冇因為ussera冇加ems),但溫度都幾低,我已經開最高lv都係feel到暖暖地only,上網睇過啲人話係因為電流感強令溫度感覺上冇咁明顯,但我用完摸塊面都冇乜溫度,所以我有啲懷疑佢啲rf係咪麻麻,好在我跳水價買600有找,我依家已經當咗佢係附加rf功能嘅ems機

rf機嚟講我覺得ussera好啲
即係佢枝ems 嘅勁效比booster pro 嘅emo mode 好?
有次撞到額頭起左層樓,我用熱碌當碌雞蛋咁用
自此 買機都係唔信kol, 上來問下各位用家好過!
我都覺得可以照用booster h
好想快啲收到

我見代購好似平好多
Booster pro 1999 咁抵?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞