家用美容儀(6)

494 回覆
1 Like 0 Dislike
上網唔見有好多review 留名等你報告好唔好用
諗緊買佢定買m22
Booster pro 對眼肚d眼紋有冇用?
想等9折code 先入手,大家有冇買埋佢d set 裝
定用自己d 護膚品會好啲?
用左pro機都成差唔多2時間左右,塊面係滑左既
我係用mask推,唔係用精華,因為都幾晒精華
用精華推唔晒佢suggest既3個mode
遲下轉左精華推下,睇下分別大唔大
一開始用精華水推,一路推一路加精華水會好麻煩

之後轉用mask推,效果好過就咁敷mask
同埋塊面水潤左
用咩mask 好?
森田平價mask
隔日用唔可以買太貴 會好肉赤
但而家夏天用mask 會唔會好笠?
完全一d都唔笠 我都係用森田mask
我一星期敷5次 我覺得敷mask其實好方便好易堅持
佢網店有隻26片套裝好抵不過我鍾意佢果隻膜艷堂紅光多d 不過呢隻萬寧有時買一送一仲抵
估唔到有同好
今日都有買一送一
上年係第一個post留名試用 yaman m22 同 medicube age-r ats
now人在異地冇得做facial,2部機隔住用左差唔多一年,大概每部機一星期用3次
m22 大部分模式都用到lv 5,ems 用lv 3,2/3個月就要差電一次
age-r 就lv 3,半年差電一次
用後感毛孔細左好多,黑頭少左,jaw line維持到冇下垂,本身都係想收毛孔,
希望對絲打們有用
最近覺得眼尾紋勁左(笑先見到紋,成因吾知係老左/皮膚乾左?),考慮緊入手led mask,求建議
m22 導出完化妝棉有變黃,覺得唔可以用太水嘅爽膚水做導出(e.g. 金盞花爽膚水),好快乾會好難推,想知有用m22絲打用開d乜做導出
其他模式用普通面膜/eye cream,最後藍光就用保濕cream
每次用完age-r都會用the ordinary去角質精華+保濕精華(牌子隨意),之後搽保濕cream
想問下大家booster h 同Dr. Pionah比既話
係咪Dr. Pionah 好用d
上年有買四部曲,但有d 心思思想試Dr. Pionah
我用得家用機耐左 塊面薄左好多
點解唔係人老咗?
我用左1年就薄左,1年會唔會老得咁快
Yaman m18n同medicube booster pro應該點揀
咁你仲keep 住用??
冇用係面度啦,部hifu機攞左呢打肚腩,反而幾好
想問係邊部
Dualsonic
買body機頭用?
有冇試過整手脾呀?有冇用呀?
我用菇水做
收毛孔 係用左m22?
應該係age r ats
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞