家用美容儀(6)

496 回覆
1 Like 0 Dislike
係平 但係韓國出左最新 依家感覺似清倉底貨
medicube H 可唔可以導入 油性產品?
定只有dr pionah破壁機 先可以?
好掙扎買邊一款
硬伏嘅緊係指皮膚無咗彈性嗰種?我最近都諗緊買唔買ems 想下顎線收緊啲
唔係緊緻彈性個種, 係硬, 笑起上黎有野頂住個種
雙下巴反而收到少少, 但面頰位唔敢再用EMS
Thanks絲咁我再諗諗先 本身面無咩肉驚用完會望落好削
我都入左手 琴日第一次用
俾大家燒到m22 但又驚佢咁細部機仔咁多功能 會唔會周身刀冇張利
掙扎緊買m22 定medicube啲單一功能嘅機
追哂post都仲係1516緊 想求意見

係咪最新個個mode啊?

我都想問下意見
包包面想V面瘦面
係咪medicube ems最好?有冇其他更好的選擇
之前爬文有絲係日本買
日本買係咪要轉插
日本買係咪平啲
我買完medicube黑白兩部用左一個月
再買左m22

家用彩光脫毛機包膠
Black Friday買左部Braun pro 5
好耐之前都有用過 知道呢啲成效冇激光脫毛咁好但都有啲作用咁

由我收到到而家 每個禮拜用一次大概用左7次 underarm已經清到9成 係超級驚喜
感覺比Philips有效但都會痛過Philips
唯一缺點係散熱麻麻地 所以通常會分開唔同parts打 一日打一part咁
強烈推薦想買脫毛機既絲打
會唔會推介直接買m22做導入導出而唔用booster h?
我見m22都有導入功能 其實同booster h效果差得遠唔遠? 唔該晒絲打
ATS我見日韓係咁推 但呢到嘅comment大多話佢冇乜用 果斷放棄
想買Foreo洗面機俾女朋友 唔知呢度問得唔得
見luna 4 mini同3 mini差唔多價錢,係咪新同舊分別唔大?

Luna 3價錢同mini又唔差幾多,係咪冇必要追新?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞