家用美容儀(6)

497 回覆
1 Like 0 Dislike
認同
用得最多係booster mode
偶然會用下Derma shot碌肩頸
應該$1000 特價個陣買booster h
但唔買pro係唔心熄

一開始用精華水上面 但要不停加水太麻煩
而家敷mask碌就算
方便好多
我敷面膜嗰陣先會碌,敷上去先碌5分鐘,再敷10分鐘後用塊面淨低既精華碌多5分鐘。
因為我皮膚好乾,平時會用factiv 補濕+guerlain既油搽晒上面先,之後用按壓/碌既方式booster mode 5-10分鐘
我之前去旅行handcarry唔記得拎面膜,中途乾到頂唔順,去萬寧求其買咗支梨牌lotion嚟碌,碌完用濕毛巾抹,估唔到個效果都幾唔錯
同問,大時大節會唔會有折架?
仲有,medicube 個隻25% vit C 上面 後會唔會 好黃?
booster pro用完爆勁多倉
我用lancome個精華易推好多
啱啱見到佢美國官網用discount code做緊6折
有冇人試過用部age-r ems黎碌小腿
想問下仲有冇code 買booster pro
有無去斑機推介

牛奶光 黑金光有無效

用邊部好
計返同香港差唔多錢
遲啲過咗pop up一段時間應該會調翻原價,再過多一排應該會揾KOL sell promo code,大家可以忍多陣手
唔係好覺,不過同精華一樣咁笠,肯定加咗好多增稠劑
可能隻精華唔啱
12月買完部Booster Pro都冇認真用
而家見到多咗人有返啲動力用
我而家係fu mask 用mask 啲精華推
用左幾日覺得毛孔真係細左同白左
我都想問呢個問題 我見佢話基本護膚 所以我三次落咗唔同嘅護膚品 得其中一次係精華嚟
我本身都怕痛 之前都冇做過機 但今日試咗四個模式之後 全部都係Level 1 都冇話特別有感覺同痛
可能真係因人而異
用咩mode?
Air shot mode 再full mask 用booster mode
仲要係男朋友覺得白左毛孔細左啲
我同女朋友用
暫時未見到有咩分別住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞