家用美容儀(6)

495 回覆
1 Like 0 Dislike
我先岩岩買左Booster r

有冇絲用過呢隻? 會唔會照到青光眼
似有青光頸多啲
啱啱入手咗Dr Pionah, 想問下搖部機嗰陣有d零件聲係咪正常?
好唔好用
[url] 都好似幾正咁[/url]
我都想知
有冇人用過瑞士嗰隻Glycel G-power lift+極V雙頻提拉彈力嗰部機?
見佢而家做緊promote連埋其他product都只係千幾蚊
心郁郁想買
追過POST, 話技術廢
買一部機送咁多野, 幾廢先會咁做, 仲要長期都係優惠期
想問下有冇人用緊led mask
有啲心郁郁想買
但上網搵資料 好似全部都係sell緊current body
想知大家用緊既 可唔可以講下感覺如何 同埋用緊咩牌子啊
睇左 不過我係香港應該穩陣少少掛 見到成個過程都覺得煩到嘔

最主要係聽唔少人用都有敏感既情況 其實應換個牌子出好似都係同一樣野 唔會有分別咁?
大部份人應該都唔係對佢個led光敏感 (我用咗哩類野好多年)
而係佢個mask個質地有問題
同埋後嚟我又諗,led光本身已經係熱能
加埋佢個設計係貼實塊面成十分鐘
有可能啲汗/濕氣焗實喺度加重敏感問題
我以前用lg pra l嗰款(唔會貼實塊面),同埋其他led panel, ipl嫩膚device都未出過事
官網寫$2400
但我已經係代購訂咗部Pro

有冇絲打有興趣收購我部booster H
平d放 用左唔夠1個月
收到風話出即刻賣左部EMS 同USSERA
太多機都無時間用...
今日搵唔番個價同網頁,問客服佢話無公佈價錢 個日先知幾錢
應該唔正常,我嗰部冇
咁都比你揾到!!但youtube 個教學無左pro段片

個價錢同代購差唔多, 當日買應該超多野送掛
早知忍下先買
但呢部好似無同Ussera有衝突
究竟ussera係提升定瘦面定both
官網寫係增生膠原,但上面個Po又話RF會burn fat
又瘦面又漲咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞