家用美容儀(6)

496 回覆
1 Like 0 Dislike
樓主只係負責開post
個post有毒
大家望下自己個銀包再決左追唔追post
IG 成日見到個咩medithxxxx 個紅色機仔,連埋佢個cream 要3xx 其實有冇用? 係未大6 野?
如果想改善法令紋同臉部拉提既話

Ussera
stop vx2gold
Mairo

呢三部大家會推薦用邊部?
又或者到現時為止,大家覺得最好係邊部?
好人一生平安
剛入手m22留名
只用過Ussera 覺得方便 又唔便日日用 都有效果
其他兩部未用過
Stop vx 2gold 買咗部送比人 要遲啲先知
【警世】 唔入呢個 post 可能你塊臉咁就一世
https://lih.kg/3563429

你地有冇睇呢個post,有冇相同問題
Ussera 用咗半年 暫時唔覺呢個問題
一星期用2次
超過半年先啱
不過驚 都可以停用
我試下認真答一次,可能比較長

我覺得樓主係一番好意嘅,咁可能我塊面多脂肪所以我冇呢個問題

我人生第一部rf機係tripollar stop最原始款,嗰時stop仲係最新款你諗下幾耐之前,之後陸陸續續都有再買stop vx, silkin facetite同yaman 10t,不過嗰時懶同忙用得唔算多,我見樓主話自己兩三個月用一次家用機low level都凹,咁照計我嗰時已經凹咗,雖然我用得唔多但我次次都用最高level

到上年買咗medicube ussera,因為用法比較簡單加埋清閒咗就開始勤力用,間中都有用stop vx(我一路都覺得tripollar強過medicube,只係我唔鍾意佢個gel同用法先用medicube多啲),我由2x用到3x差別只係唔同機同埋唔同頻率,始終冇遇過樓主嘅問題

我相信亦同情樓主嘅遭遇,如果我未用過/第一次用時見到呢個講法咁我可能真係會唔用,其實個post出之前我已經見過有人咁講,但當時我已經用緊而冇問題,所以我真係冇原因去停,呢排rf機平我買埋tripollar desire+pose vx同amiro turbo添

最後一句,我/其他人冇問題唔等如你都會冇問題,真係擔心嘅就直接唔好用免得用到心慌慌
係咪叫抵? diuable wo
係好抵。。。。 好似冇見過呢個價
咁屌番部都好wo
有冇人用緊foreo ufo2 其實有咩用?
樓上咁似自問自答宣傳
都有機會係,不過呢部我諗睇開呢度要買嘅其實都買咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞