巨商討論區 (Block咗白卡佬先好討論)

1001 回覆
18 Like 4 Dislike
玩得台巨就想追最勁陣最勁裝
果陣記得一開始玩,未夠100信就課左層陣10lv , 果到好似2300 hkd , 食哂孫子等等果d , 又一二千
裝好似用225 套 (果陣未出235套)

到我唔玩前好似400億一粒定一對天王介
而家幾錢一粒?
上市公司年報黎姐 唔使IT都識, 每年要公開
不過今年快樂玩冇再公開合約期限 俾條傻鳩炒作
快樂玩都公開唔點名屌條友不實謠言 但信唔信隨大家 反正過左4月咪知邊個冇褲著
你係AK會唔會放棄台港呢個市場
就算唔係快樂玩,都會有其他代理接手
真係零驚
原來年報,完全唔關IT事
以為有人將商業合約擺上網被人撈到
條YouTuber 應該戇撚鳩
龜天戒最平60e有一隻
宜家$7.5=1e
見人放過天王套戒 1200蚊
https://gs.mangot5.com/game/gs/notice/detail/?contentNo=53484
2周年公開講左自動續約 有人立心不良係要話唔續 快樂玩咪公開幾次「切勿聽信來路不明或未經官方證實的謠言」 唔信既始終唔會信 拎埋返合約出黎你都會拗有生約期韓巨可以單方面取消架啦

退一步講 真係唔續約 都係保留資料換代理姐 唔係未試過, 2年既11.11搶賣佢咁多驚得幾隻係2年都秒清, 巨商作為20年老game係其中一隻 咁大隻金蛋根本唔怕冇代理接手
某youtuber:睇黎快樂玩成日mon住我開台
條傻鳩敗走完蓬萊又敗走馬服 去到國服俾人Ban7
敗走型KOL
咪講左官方有回應到係自動續約 唔洗擔心

個個都咁陰謀論 有冇回應都冇分別
回應左你咪又係唔信
2021果份年度報表P.56 重要契約 (年報電子書)有寫
https://statementdog.com/analysis/7584/e-report

AK 110/01/04~113/04/08 線上遊戲授權
代理 限臺灣、香港、澳門發行
啱啱玩返 蓬萊 有冇巴打有220斧頭巨漢賣 想用祝斧
因咩事俾人Ban
無跟開
做咩咁睇唔開玩返蓬萊
馬ser 啲料依排咁難賣既

新手除左先祖 重有咩打好
直接賣到比npc 係未得食魂?
有覺醒雷公
有180朝女 分身
幻魂 兇魂 神獸根
新手打呢d最賺錢
唔好打食魂
你要升lv不如等有倍經果陣去打火蟹
兇魂根源都大把人收
幾年前玩咗排 合咗隻馬雀 唔想嘥
宜家60e內出兩隻神獸
500蚊都唔洗
垃圾黎
長期倍經可以嗎
唔太記得 好似係直播果隻用巨集定咩插件俾人cap圖篤灰
其實佢直播已經遮自己名同右上角
佢聲稱有一次直播無mute到戰鬥聲音
所以可能俾人篤灰用巨集
你知佢d巨集係N年前d setting黎1秒內會係咁轉換角色出技
想搭單問而家set巨集點set最好
我set嚟set去都係慢過自己手動放
利申雀天
整左台明先啦,台明易用d,日明又要行先再挑釁唔夠後期d怪快
我又覺得唔洗出住明明,快d囉我又唔覺得特別快CP值冇人講到咁高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞