巨商討論區 (Block咗白卡佬先好討論)

1001 回覆
18 Like 4 Dislike
三年再三年,人生有幾多個三年,我真係唔掂,打個機,自己接受到就ok,拖咁耐,game都分分鐘棄埋
真人 人工追唔上巨商升幅,點搞
唔知台服掉率係唔係一樣

我自己打3-5個鐘一日 用龜天掛機嘅話
水屬碎/ 水珠碎 大概20-30粒一日 0-2深精
如果係神獸區專打龍 就30-40粒根一日 食埋挑符
打馬就 1-8粒生命精一日 穩定過神仙谷刷深精
重點我雙開刷就可以double 收入
第3個ac手動打其他野周圍行下
自己就全部都唔係完美合 第三個ac先慢慢練完美
頭2個ac肥起左優先幫手農錢
仲有覺石碎片龜天加隻豬蒙
打足一日星期日通常有1-5粒 專打水飛蛇
不過要狂飲十全大補湯 成日比真陰+暈技打死
呢個概念有少少卡cum卡既感覺
一個龜天+朱蒙+鐵娃掛機ac 成本都最少200e
就咁一個掛機ac都唔平
第一隻難出啲囉
出到第一隻之後掛到神根/70lv武器掉店
已經一半財自 之後收入就每日幾億幾億咁
國巨特價就買封書準備定下個ac
4國入籍+孫子+23本封書左右啦
幻像國巨就2億一舊咁 通常一日買到一舊
依家搵多左一日買到2舊
又唔係真係咁難
我自己就無錢無時間搞多個掛機帳
都係打d貴料賣再收返d低階料算
把武器先係重要
有覺天但無武真係廢一半武功
台巨呢邊上石武好平
慢慢玩囉。。唔一定要追進度既
btw 睇返韓仔d攻略片
佢地都建議新手出完一天三冥就可以準備出覺醒天王
咁都唔襟玩,50粒黑精夠你日日刷,刷足幾個月,刷完黑精到噩精,2轉主80粒夠你刷成年
刷精之旅足足可以俾你刷成年,仲唔襟玩
想收返個ac玩 有冇識人放號
去DC收
不過最近都好多人收帳(馬ser)
都唔係咁易收到,除非你俾得起錢
預10-20k收倒咩程度既帳?
你上8591 睇睇就知
好多10k以上
國巨d野好難賣 至終老game
可唔可send多次discord link黎?
睇置頂
封左頂既空帳
應該得如果無乜時間玩真係收帳算
我自問每晚玩4-5個鐘已經好肝
宜家玩咗4個月先出到一天三冥
收帳一定最抵同慳時間,不過有風險
我個帳斷斷續續玩左幾年,課左15k以上,先得2天3冥2傳說,直接收帳應該4天5冥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞