巨商討論區 (Block咗白卡佬先好討論)

1001 回覆
18 Like 4 Dislike
default禁止交易 呢樣我知,
但係連自己拎去合怪自用都要轉成可交易先用得<--- 呢樣係咪真?

如果係合隻象都要等幾耐下
係咩
冇記錯合怪唔洗用可易珠 淨係封書要可易
同埋玩開國巨通常都有9個角色可以換點品 70信其實好易
95信先要耐少少 不過4國角色都95信就出幻牌好方便
其實一早講左係自動續約 叫人唔好擔心

條垃圾思維係咁
台巨出活動=冇啦冇啦 官方最後割韭菜 等執
台巨唔出活動=冇啦冇啦 官方連活動都懶得搞 執
有幾條片/直播都有講類似嘅野
真係咪撚返嚟台巨搞柒台巨啦
點解你地台服會知幾時完約咁搞笑
公開資料嚟?
根據條垃圾聲稱
係有個it高手無聊上去search間公司同game嘅合約到期時間
之後就同左條垃圾講
然後個垃圾之後又上去睇
發現個期比之前睇到嘅少左一年
就開始炒作 然後又話佢公開左之後 快樂玩就唔再show個期出嚟 屌鳩佢心虛

利申 我it廢 搵唔到相關資料
Search到有冇圖先
冇圖你寵物傳心人地公司隻烏蠅都睇到啦
係真的 一日解一粒 我試過
咪傻啦
代理唔會同你交代有無續到約
續唔到就自然會出公告
正所謂無新聞就係好新聞
佢條yt 片好似有
佢開直播話續到約就課2萬點抽袋
到宜家都未課
其實係香港人先咁易俾人帶到風向
班台仔根本未驚過續唔到約呢個問題
2萬咁少攞嚟講
香港人課咁多
會驚都好正常喇
無人課先驚
咁多人課驚d咩會執笠續唔約
其實我都唔係好明點解自用都要解鎖
雖然可以開分身一日解幾粒
國巨課金仲要有上限
一個月好似只比課3000HKD 定唔記得幾錢
其實大家都係出左黎社會做野好耐既人,點解有d人仲係好似細個咁諗埋晒d無聊陰謀論
續唔到約既話一早會公告點數處理方案,同埋都出黎做左野咁耐,都知公司點會無啦啦要回應敏感話題,同埋邊個會夠膽下決定要回應,經理/director級都唔夠膽揹呢個task啦出黎做野見得少咩
一早等於幾早先, 岩岩上網睇,呢間公司有第二集GAME 停止營運都係一個月前先通知

講真如果知一定續到約,點解唔係有一定數量玩家有質疑時回應? 講緊有人散佈對公司不利既謠言WOR

上面有巴打話多人課金就大機會無事
但其實大家唔知佢地張約係點簽 , 條款係咩 , 點100% 証明賺到錢等於唔會執
呢間廠試過簽哂約,臨出某隻GAME 先因為某因素而唔出喇
續唔到約咪最多好似上一手咁轉代理,轉代理係啲時限野冇晒,客棧野要拎出黎,其他資料咪照過返新代理到,有咩好驚

除非好似爛橙個陣咁,成隻game執埋姐,但睇個款咁好搵點都有人頂手,講緊港台一齊玩同一個服

咁你不如驚埋普京聽日射核彈攬炒喇
成篇都係鳩估出黎

續唔到約咪最多好似上一手咁轉代理,轉代理係啲時限野冇晒,客棧野要拎出黎,其他資料咪照過返新代理到,有咩好驚
除非好似爛橙個陣咁,成隻game執埋姐,但睇個款咁好搵點都有人頂手,講緊港台一齊玩同一個服

點得出呢個答案

不過係估啱左咁解咋喎
普京未宣戰前又邊個估得到佢真係會出兵先
間野中過lost ark伏 應該冇十成把握都唔會回應呢d野
投資涉及風險,自己評估可承受嘅風險囉,你要咁講

「個人認為」即使唔續約,極大機會好似普雷威同快樂玩咁樣,換代理。始終港台都多人玩巨商,而且有返咁上下課長

你亦都可以覺得佢會好似爛橙咁,一句多謝就直接收皮,每個人睇法唔同。我偏向續約/轉代理,唔會放棄港台市場姐

我賭輸左咁解
有d人覺得幾皮野濕濕碎 , 我覺得套現番出黎課國巨多過咁解
不過你5000彈都幾多玩,依家要三皮幾
我每個月課幾百~一千當娛樂,無諗過拎得返,所以執唔執都係咁玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞