巨商討論區 (Block咗白卡佬先好討論)

1001 回覆
18 Like 4 Dislike
台男+呀豬那+雙抗夠做嫁啦
呢度掛唔掛到神根
係海賊洞吸到200全部人上太皇裝
其他馬弓 2000-3000血 夠你打青龍
呀豬那係衰在手短 但係配合雙抗同台柱夠做嫁啦
怕比人打死就落幾隻補師
怕低傷就入戰陰念
如果係掛神根隊個目標就唔洗出天王
直出豬蒙就得 其他野非必要 (但係要時間回水)
豬蒙都唔洗完美出 夠200就一野屌落去
目標係3開掛機追回報率
(如果就咁呀豬那就2億搞掂, 一星期回本)
單國明男鐵娃+龜天+孔+真陰
係唔係升多隻朱雀-抗就可以打5段
你無金仔應該難d
點會明朝起手架
夠打怨恨怨念神 絕望神?
王係可以搵團友幫打
5段係真正要自己打
無課重玩唔玩到呢隻game
玩到,都有團友係無課出天王冥王
不過會幾肝下,建議小課都會輕鬆好多
國巨打垃圾 唔課 係唔難上天王的 啲物價正常好多
訓練黎嘅
早啲學識自己打錢
到之後出傳說將要農屬性石個啲都冇咁辛苦
如果個本金夠大可以玩炒賣任品 食物
自問就唔識了
不過係有人會收神根跟住個市好個時一野放
如果有跟貼韓巨資訊
啲料食小小水位唔難的 但而家好多人都識咁做
台巨起手建議Add 卡買子
邊個黎?
玩台巨唔識卡買子你應該玩錯Ser
想打火惡靈,最低配置要咩陣
降抗係咪唔洗帶,我日女日冥龜天,好似打唔入咁
我明女日冥龜天夠打
有印神,主角帶西槍,明女回血
降抗無用的
咁即係後期升屬值同出印傳抵玩啲?
仲出唔出黑蓮鈴
係呢d特別boss先唔食降抗咋
黑蓮武都係平時打怪用
打到上ff谷就要開始谷屬性值
屬性陣法,屬套+5,星宿100呢d全部都要搞
印傳? 有無風傳?
我一隻傳說都未出
咁可能我差龜天戒同星座果10屬性值
同埋無鐵娃回血,成日有兵突然暴斃
無回血手段打唔到
隻野持續扣你血
既然未有傳說不如打其他料或者谷左基本傳說出黎先再打?

Eg 舊水,舊雷,舊印 等等

比你日冥龜天夠做你都係燒雞湯 人地10秒一場你打30秒都係無乜效率,不如齊左基本陣先再諗吧
真 我都係得閒打幾鋪賺吓錢
d碎係易出既
想玩國巨,有野想問
1.睇市街唔見有入籍賣,官網買返黎嘅入籍係禁易定有其他原因? 睇見孫子都要十幾億似乎拎錢去合神先仲好
2.無留意巨商N年,新手比較建議打咩賺錢? 見話打冥石唔好
3.國巨人流無咁多,打返黎嘅料會唔會好難賣?
見幻魂3百幾4百萬一粒,要賺一億都唔易,仲要唔知賣幾耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞