巨商討論區 (Block咗白卡佬先好討論)

1001 回覆
18 Like 4 Dislike
有無馬ser 香港人活躍團?
大把
但除左ST 應該大部份團唔會公開收人
建議直接寄信俾大房問收唔收人
ST好唔好的
個大房用掛幣出哂名
睇你想唔想打機都要用冧把分類個團名柒撚仆街仲要hea到用1,2,3,4
唔明點解2係最勁
2長開宴練
所以咪就係奇撚怪
啱啱翻馬ser玩,想問下普通大將軍裝呢啲係咪絕哂版,依家郁啲都225 235,想過渡下都冇計
大將軍呢d好少見人賣,有都唔平

215 青龍裝應該好平,前排消費活動送
或者自己抽經,抽太皇裝同孔明,過渡用

無課就唔建議專登出去收太皇裝孔明裝
宜家主角,天王或者打手都升得好快,好快夠225lv直接收225裝好過。

225裝宜家公廁黎
235裝唔連戒都係40幾e一套
唔該咁想問下帝套戒同照套戒要幾錢左右
好少見人放,得啲散件拍賣勁貴
宜家225個價好似貴返少少
天照套戒12e~
帝套戒8-10e
去大頻嗌吓叫人出價,唔好拍賣買
唔好意思啱啱玩翻好多野想問
我見依家換經嗰個位有得換力敏體嗰啲屬性書
係用黎補翻唔完美既點數定係額外疊加上去既野黎
入坑嘅話 揀國定台ser好
n年前玩過國ser 入戰 組隊都會lag
依家仲有無?
額外加上去
慢慢玩,適合無課,裝保值,揀國際服
會課金玩,裝備平,想快速完夢,揀台服
國巨用巨集係咪同韓服一樣會ban
要好似奕藍咁俾人報串先會ban
好似係
都係疊埋心水玩台服算,諗起要由零搞過就頭痛
少勁多點既雀天同少勁多點既覺台兇仲有冇繼續投資落去既價值
諗緊慢慢打錢合台冥定係直接跳船轉龍天算數
(有機會微課幾舊水,驚一課不可收拾)
遲d出覺醒天王,到時連天王都可以食重生書,好似可以由不完美變完美
你想玩龍天不如搞左隻朝冥先
本身諗住條路線係台冥->朝冥->龍天->日冥->印神
隻覺兇冇主動挑釁打怪打到好頭痛
國巨同台服都有玩,國巨十足單機game咁,同入面啲人又交流唔到,下下都要查字典咁搵果件野係咩,真係勝在冇咩外掛啲野價錢好穩定,台服就外掛天下,幣值完全睇代理果期有冇心去搞,唯一好係可以令你唔會夜瞓,因為半夜都係外掛天下,早啲抖好過
台服你要肝都係肝到
宜家d掛仔好好架,FF谷 神仙谷專登留返幾堆怪你打
咁你不如搞左台冥同印冥先
咁你就可以上ff谷打同埋搞埋二轉主角
然後再帶升隻朝兇同青龍,咁應該會高效率d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞