巨商討論區 (Block咗白卡佬先好討論)

1001 回覆
18 Like 4 Dislike
留名等睇答案
個個都鐘意合上去

呢度有幾多人玩得起覺醒天王+武器
出左一定會玩
天王會玩,武器等等先
幾個月前我都無諗過4千蚊合印冥,不過有時心血來潮就會做
巨商真係樣樣野都要比錢買先快出到

如果唔係都係整3隊掛機隊掛神根算 每日玩一陣賣到100粒都3-4E掛

覺天王又好型好想玩
屌,呢個又真,唔知點解巨商係有呢種魔力令你隔兩年又想玩下
已經由舊商一商二到港伏台伏到熱巨到而家新台伏 LOOP左好幾次
前前後後應該都洗左好多錢係呢隻死人GAME到
課爆,我暫時未突破到心理關口合印冥
我屌 掛機神器?
象猴遲啲有buff?!
放棄EA,過黎巨商
依到爽,好過果邊比人BUG玩年花
赤血石即係全能力+40果隻?

5%技傷應該=120石
+2屬性=180石?

其實咁講,技傷你可以比唔同屬用都得,都係加技傷
但你180石套局限左你只可以比同屬上
但180套咪岩印冥囉,佢之後出再印冥武玩分屬既,多D點分出黎比另一隻到

簡單D,180龜天套,你只可以比水屬上,比隻弱智虎天就無用
但你120龜天套,你可以比埋虎天用,谷個技傷
印冥扣多5%抗
重點係可以扣埋空怪喎

除非你唔玩龍天
唔係既話,你出到龍天,你點都要整印冥
但印冥唔急既,咪自己上到去先慢慢打料囉
新圖一律先考慮屬傷,舊圖個啲垃圾神仙谷用技傷都仲可以,但新圖谷技傷冇用,屬傷先打得入啲怪

當然你可以唔理呢啲純粹用裝啲數值
上面ching應該連印神都未出
抵用咪係120囉,轉比其他既將帥用都有用
但你話谷屬傷打FF谷,都係快1-2秒
咁不如轉拎買180舊錢,儲儲佢,再買死神屬套仲好啦
再唔係買180冥王裝好過,之後等冥戒
講抵用一係無石 一係上120石
180就直接買定套比印冥用好過
下,印神都未出就好撚窄下喎
扣多15%抗,真係差好遠既
覺醒天王只可以一隻?

你地即刻玩雀天虎天,定等龜天龍天
覺雀天台服應該都要4~5月,虎天6月,咁計龍天可能都年尾
巨商咁多年比較好既野 就係會平衡返啲兵既作用 相信會buff 返象同猴
營運唔會限一隻自斷米路呱
夠lv一定即刻覺醒
武器另計
可以有一隻以上 你要諗嘅係點儲料
馬服只要有錢,就有料
其他服有錢都未必收到料
料可用錢收
信用度lv要130要搞左先
我覺得升到260最難,十幾日雙經,淨係由255升到256
第一次玩國巨 岩岩升到隻主220lv
應該出馬沖天王先定買隻鐵娃掛神根賺錢先?
而家只夠錢出到隻馬 出唔到高武
好搶口,sad but true
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞