巨商討論區 (Block咗白卡佬先好討論)

1001 回覆
18 Like 4 Dislike
覺醒左又勁架啦
等新雷傳啦
打水料咪又係要靠龍天
其實玩到最後都係4隻出哂架啦
你去到邊個圖?同埋咩進度
青龍符得前期有用
神仙谷有d都免疫左青龍符同雷電珠同埋覺雷
主公符仲要主角打中/被打中
多數人都係馬符羊符多
你想長期緩速不如出水精靈
唔洗開,入戰就有
風精靈就加速
我斷斷續續咁玩, 對上一次係半年前
依家主係250龜天+升左一隻傳
都係打蟹同高掃時順便睇戲
唔知有咩可以輕鬆打
我都用緊青龍符
你勁過我,你有傳,我傳都未有,仲係打緊神仙谷d野升咋
神仙谷易過蟹嗎?
我手殘黨
應該易過?睇你打邊隻,火蟹多經d
搞完隻鯊魚
準備搞熊仔
30粒玉好撚貴
你咩兵陣先?
如果想輕鬆快刷其實打返神仙谷好d
火蟹雖然多經
但未有日冥既話就要封冰打
變左一場耐好多無左快入快出既隻無腦刷經
如果無日冥台冥就出返隻覺醒雷公
放埋入打手巨集,佢會係咁暈怪斷怪招技
龜天可以考慮下出埋明冥,招技吸實堆怪去到龜天招技咁大,龜天可以成招技打中哂成隊怪

總結:課隻日冥坦 再課隻明冥集怪
再課隻水傳回mp
係呀我係諗住出日冥
但未有方向邊到入手好
啱啱整完隻傳轉國打算整多一兩隻先
依家整緊水傳

啱啱轉返中國, 打算出隻水傳
你龜天有無齊裝?
如果齊裝有符 可以試吓去匡盧山打風長老
有經又賺到錢
如果唔係就建議未出日冥前都係火蟹
齊裝又有日冥可以去神仙谷打童子
建議先出冥王先,因為有冥成件事輕鬆哂
因為傳說可以一次過合4隻[二轉倉開得多]
你行一次4國合得一隻都幾蝕
日冥會直接加成隻龜天 轉智力同屬性值果d,仲識幫龜天回mp
玩龜天必備龜天符同日冥
傳說如果整就要諗紅利果d
冥王紅利 反而唔洗太著重
1lv 都可以合兇
直接升 就算你升250lv 都係2round [兇-覺兇-合得]
傳說唔整白衣都升4round [兵-一轉-二轉-三轉] 未計要轉國無得同時升
同埋而家傳說唔洗急住合
覺醒天王咁勁,一隻打手都夠做
齊裝
收到我去試下先
btw你有咁多兵位不如快手出冥王先啦
日冥明冥跟住印冥
因為未得閑睇點出冥
感覺上好似難過升兵
我會研究下
收到, 我研究下先唔該你
唔完美通常1lv怪>1lv合怪>250兇>250覺兇+屬性怪

完美就。。睇你有無耐性
想完美可以睇呢篇
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=5079&snA=12582
冥洗唔洗完美? (我唔求完美)
我用韓國紅利網黎睇合傳
如果差10點但要升200-250 我會SKIP
所以我合傳都係200轉 最後一階先250
我自己就龜天日冥有完美
明冥印冥無搞完美
我覺得唔係打手,爭十幾二十點都無咩所謂

日冥為例
以下所有怪都係日本出,可以搵人代出代升,但合兇開始要親身合[兇獸開始禁易]

詳情:
https://discord.com/channels/874317920812036157/1123812443328630864

ps.上面張圖無寫高怪
日本高怪係雪女9珠
木蘭有冇用
都係, 話時話睇錯
本身想合台冥因為見佢食主拍, 另外兩個唔係
所以係咪台冥對我個陣無需要
我純粹無打天所以想升隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞