巨商討論區 (Block咗白卡佬先好討論)

1001 回覆
18 Like 4 Dislike
幾秒1場,如果仲係雀符+冰牆咁打就225lv算啦,吸到250你都棄game
馬升到250 另一隻都吸到230架啦
如果自問無恆心就唔好搞完美天王
點解亂哂碼既
唔知呀
Download 緊台服,想問下邊到買點最抵?
igamebuy
或者直接係官網用信用卡儲值,有5%點數回贈,每次最多課5000點
請教下,打FF谷點樣令佢D扣血咒放落召喚物度
日冥放兵陣最尾
Ching 入邊點打中文?
要上官網登入開game
自己download個更新包更新,我先搞完無耐
點解打唔到中文
打中文出問號,要自己去電腦set返地區及語言做中文
起手只建議雀天先完美
其他250+230

前期要吸上250太辛苦
雀天同龜天都ok
起碼呢兩隻打五段都易過
File 拉入去就得?

Gersang.gcs 個啲洗唔洗?
你部機用咩語言
雀天快速出好過啦
馬打 另1隻吸 馬到左250就合啦
跟係上套戒高武屬娃屬套 就開始其他慢慢吸啦
講真,心急想齊既,直收人地成品AC好過,人地齊天王冥王傳說將
比返相對價錢自己由頭起手,一定做唔到齊天王冥王先
咁收帳一定抵過自己課
睇你咩心態囉
除非你係想追版本啦
啱啱回鍋國巨
而家手頭上有隻治療師+雷珠
想合天王做目標
隻主得180未轉
信得50lv
而家係咪應該淨係衝信 跟住課金合隻馬?
想升上250有邊把武推? 係咪狐仙娃娃已經夠 但係要打好耐? 有冇邊度可以一路升一路打下料賺錢
感激
以我既觀察 主流意見都係叫人課金出天王先
所以以合天王為目標可以考慮下買任品+入籍 拿拿林解任上100信
隻主角可以轉國後先再1轉 咁樣可以洗返做1lv 刷多次戰鬥任務 拎殘廢太皇set 同d buff物品
然後一夠100信就掉筆錢出來合馬+神獸

配治療師+雷珠我既建議係用智+主拍清音為主既變身武器
姐係210狐仙娃娃(雷)/220張果佬娃娃(火)
雷:海賊洞龜弓>帝0魚人>神仙谷池龜(怪物強度由弱到強)
火:月天風蛇
我自己會用rapidfire 加買多幾隻治療師 一齊轟落去 d傷害加埋一齊勁過無武既天王

同埋如果想快d有人覆既話 加入國巨既discord會好d
汲取唔同人既意見 集百家之所長 走自己既路
呀~到底虎天陣出台冥定日冥好呀??!?!?!!好苦惱
識出一定出晒

個人喜好我會揀台冥,反正虎天又打唔到天
同埋慣左入場就扔火神出去,懶得控日冥行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞