巨商討論區 (Block咗白卡佬先好討論)

1001 回覆
18 Like 4 Dislike
咁你又太hea呢次倍經我龜天250升到259
3轉能力高D喎 仲有轉職紅利
整埋白衣都平過象同猴一大截
有錢仲可以上埋屬套 點同3轉鬥
慢慢打錢 出天王啦 台男就咁夠用嫁啦前期
國巨出到3個AC掛根就會開始唔洗點課金
我自己就全部都係台男+西槍(活動會送)+龜天+呀豬那+巨漢+其他全馬弓/治療師
總之就唔洗禁制入去放啲野出黎等佢自己打
每日睇自己啲兵打根 自己係到睇劇打手機game
鐵娃呢啲有錢人玩意 掛掛下機就會夠料整嫁啦 好易整唔洗買
咪踢爆啦,真係未出
個陣好幼嫩
我連二轉任都未做 主角 虎天卡晒係250lv
好囂張
虎天陣好似要出埋台冥先夠打5段?
儲緊錢/等拆利是錢出
成身傳說將,仲邊有位帶3轉
陰念都係單升先拎出黎,平時做看更
咁出馬應該買幻石合上去定係直接買神石比較好
買幻石平少少 但係你要自己升200 順便打錢
神石你有錢都可以買 我自己係買幻石吸升3隻神 吸完就夠錢買一隻神石
依家課金買神獸符好抵玩 平時好貴
唔該晒 btw今個月己經課爆左
我覺得國巨升lv問題不大
最大獲係無人賣幻武 馬武問題搞唔掂
收封珠入公會借廠整
一係自己儲多10幾億買廠 前提要你養得起間廠
趁有消費活動好快d課
剛剛入坑 都係打算課千零蚊玩 想問
1.商城有邊樣野值得課?
2.打錢建議出虎天/龜天先?
3.起手玩咩國?
4.依家新手升lv/信流程係點
你係咩server先?
國巨
等國巨巴打答你
有冇巴打登入唔到?
我入OTP,入完個網頁無反應…
https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=5079&snA=13320&bpage=1&ltype=
我都係岩岩開始國巨
但你要有心理準備千零蚊唔夠你出天王
開分身掛祖石大約一日賺一E到
你要長期玩先出到
商城而家有活動 可以課神獸符 封書封珠
平時就課蛋
台男or 中男起手最好
依家活動750蚊出到天王 淨係買18本封書個package 其他自己打海賊洞
我呢個係輕課(2000HKD內)長玩法 要開一個分身AC + 正身AC
1.商城有邊樣野值得課?
封珠 封書價格最穩定,權能/覺石個啲唔好買
開將位就睇你自己個人需要,封書就一定冇死一定會用勁多

2.打錢建議出虎天/龜天先?
自己想玩邊隻就出邊隻 各有各好 雀天最易上手

3.起手玩咩國?
正AC 首選台男
分身AC 三個角色位分別出 韓國 中原 日本

4.依家新手升lv/信流程係點
升lv向:
解主線任 解完有新手太皇裝+7日狐仙變身娃娃
之後 180lv前打高手洞3樓,自己開分身出隻陰/念就得
打到 180lv後可以去海賊洞2樓,入面打到200lv就可以諗分支

慢慢打錢玩法:
角色滿200lv 拎去抽經抽太皇裝
之後卡係海賊洞入面打酒杯/武器 (一個賣40萬左右)
大概一個鐘打4000-5000萬 淨係用主角拎新手呂劍 (照點全智力)
如果用雷娃係打唔到暴走5-6隊
然後每日任會有隊經+1000萬經卷
如果唔中意長時間玩就每日打完儲起經卷
儲到100張之後係海賊洞刷到205lv 一次過食經卷升210lv
之後就可以用正版210狐仙娃娃去第二到打怪 (蒙古/ 冰城)

所以要長玩就大概將目標定係
- 升210lv 出娃娃
- 儲夠錢出天王
(假設750HKD 買18張封書,要自己另外打9個幻獸像+1神獸像,大概35億,大概打70個鐘海賊洞就可以,當你每日打一個鐘 2-3個月就出到了)
(再平啲就買9張幻牌平(6-8億) 即係30億就出到天王,但係你每隻分身都要升到95lv信用度,因為幻獸要同國籍先出到)
- 當你有天王就再諗點升250lv同打錢
- 掛機隊之前已經講過了台男+呀豬那+雙抗夠做嫁啦

其他實用資訊:
記得解每日任務拎
我自己就大概咁打: (每日5牌)
海賊洞x2牌 -> 市街跳去 x1牌 -> 千年湖+每日三轉任 -> 最後打

打三日可以去市街搵呢條友
可以換新手版娃娃(3日)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞