巨商討論區 (Block咗白卡佬先好討論)

1001 回覆
18 Like 4 Dislike
有個白痴問題
啱啱整好張青龍符 求其入咗個場睇下效果但唔見有任何嘢嘅? 隻主128lv 個符係equip咗上身
主角要打中隻怪先開到符
做乜徙錢整青龍符大部份人都係用馬符
1. 有入籍,你要自己企檔收,通常每年有特價會有人放,孫子等特價買
2. 上面追PO有寫
3. 賣料自己留意市場動向,通常出新野要材料/ 任品都好多人企檔收,唔熟行程建議一律打海賊洞勿做爛市
我岩岩重玩返國巨但點解無人賣食物既同埋想問下係咪可以雙開

唔該大家🙏
拍賣搵
可以最多3開
唔係禁易就好 但無人擺出黎想睇價錢都無得睇
知唔知朝男1轉把弓(3色箭)幾錢? 有啲想掛下機 人大咗無以前咁好耐性/多時間日玩夜玩
但見到連神獸都有得俾老手掛機打嘅時候 自己打返黎啲料都唔會值錢
試過copy成個folder 開多個就得
覺醒龜天好似幾勁
啲料值唔值錢主要取決於有冇人要
好似神根咁, 出新野又特價要合神, 就會好多人要=升價
低位個時就自己易朝女3.9m掉店 早排升到7m 依家回落返5.12m左右

其實你真係要打料賣錢嘅話可以先睇下戰任
由初級打到四神獸, 破奧, 印度東西南北
你就會大概知道邊啲野賣到錢 邊啲掉店
啲野多人收主要係老手要打屬性珠珠唔打低lv怪
低lv怪就變左新手可以搵下外快
唔知價就去拍賣搵下有冇人賣
有人賣就跟隊就得

如果係你第一個ac你最好以出210娃娃/天王為目標啦 海賊洞真係最易起手嫁啦 又多經 又易打 出去外面打啲怪多一倍血仲要夠抗性先唔會死
乜野都冇既話真係好多野(90%)都唔夠打
如果出到娃娃你起馬自己打到錢
你出朝男100弓冇人會特登開廠整比你
除非你自己打齊所有料 (雀+青龍) / 暗商好彩抽中
性價比低又冇咩人會買/賣
唔該你先 好詳細
屌,叫覺虎天情何以堪
點解我覺得廢左

打新圖雀個傷屈好多
國巨出印冥比完錢買珠
仲要每日轉做可易珠先合到
慘過撚
自己碌卡買完自己合都要等? 唔係掛?

係國巨經歷緊轉珠地獄
應該要3個月先轉完
on9到
點解唔開幾個分身升70 轉珠
係雀太勁
覺醒雀天新圖前無視屬性刷哂所有怪真係太屈
雀天>>龜天>>虎天
台巨 麒麟服可以去邊到收子彈 啱啱開番個AC 重玩 叫收子彈比一堆人提話會封AC
越後越勁
4天最勁一定係龍天覺醒
台巨仲多唔多外掛
唔係喎,雀天第一隻出但最勁仲係佢
不過龍天應該最勁,天地通殺
去dc收
唔好去8591
馬ser黎講平時係凌晨d外掛先會出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞