[最後兩集]GOT權力的遊戲第七季討論區6

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
點解龍媽唔會再生?
NK可以復活條龍 贏晒啦冇得輸
點解龍媽唔會再生?

其實我都己經唔記得龍媽d蛋係邊度黎
不過我估佢真係有咗既,斷估應該唔是生蛋掛
點解龍媽唔會再生?

馬王送龍蛋 新婚禮物好似係, 好似都係喺街執 9UP
點解龍媽唔會再生?

btw佢之前同馬王有過bb, 不過俾巫女搞到無咗, 可能因為咁唔可以再懷孕

利申:鳩估
點解龍媽唔會再生?

馬王送龍蛋 新婚禮物好似係, 好似都係喺街執 9UP

當時以為係化石,當裝飾品咁送比佢
點知火燒完就孵晒出黎
點解龍媽唔會再生?

btw佢之前同馬王有過bb, 不過俾巫女搞到無咗, 可能因為咁唔可以再懷孕

可以無限中出
今集真係睇CG
劇情完全暴走
時間唔合理都算
嘥晒之前鋪落的人物同劇情
諗住Uncle Benjen有辦法點對付WW
點知再出現都係做返工具人
頭4集都算收貨
但第5集後好失望
條條線都寫得好差
不過我估Arya同Sansa果段
應該係殺LF
之後Arya用佢塊面
另外想問Bran 果到
係咪仲未睇到未來的事?
記得上任three eyed raven可以帶到Bran回到過去
Bran係咪都做到帶人回到過去?
其實佢係咪要瞓喺好似上季喺cave棵樹到先可以做到three eyed raven所有能力?
今集有D失望..

開定新post
[最後一集]GOT權力的遊戲第七季討論區7
https://lihkg.com/thread/370975/page/1?ref=web
點解龍媽唔會再生?

可以無限中出

咩啊....龍唔係佢生,佢只係孵蛋咋喎
點解龍媽唔會再生?

可以無限中出

?
點解龍媽唔會再生?

可以無限中出

龍媽係今季第六集話佢已經唔可以再生仔,但冇解釋到點解,好似係
點解龍媽唔會再生?

可以無限中出

龍媽係今季第六集話佢已經唔可以再生仔,但冇解釋到點解,好似係

個陣個巫女囉

個巫婆話可以救返馬王果度用佢個仔落咒,搞到個仔變左怪物,而個巫婆話龍媽以後都唔會有得生
點解龍媽唔會再生?

可以無限中出

個陣個巫女囉

個巫婆話可以救返馬王果度用佢個仔落咒,搞到個仔變左怪物,而個巫婆話龍媽以後都唔會有得生

Ser friendzone 係咪成套野最慘既男人
咁辛苦醫番好 女神身邊又多左個男人
而家仲要冰天雪地做捉鬼敢死隊

笑左
唔知算唔算透,不過有冇人留意 JON 把劍個狼頭?

究竟係開左眼定係水黎

睇留言就話係水黎

反光咋

佢個劍頭係魚樑木……

究竟係開左眼定係水黎

睇留言就話係水黎

反光咋

佢個劍頭係魚樑木……

https://www.youtube.com/watch?v=1dr_aB0gQuw

7:20

究竟係開左眼定係水黎

睇留言就話係水黎

反光咋

佢個劍頭係魚樑木……

https://www.youtube.com/watch?v=1dr_aB0gQuw

7:20

就係呢幕,我返睇好多次,應該唔係水

一見到係街度笑出聲
認真
jon 好似唔知bran 有 vision?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞