[最後兩集]GOT權力的遊戲第七季討論區6

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
深夜爆post冇人開
得番最後兩集咋

Tormund bb
Ser friendzone 係咪成套野最慘既男人
咁辛苦醫番好 女神身邊又多左個男人
而家仲要冰天雪地做捉鬼敢死隊
Ser friendzone 係咪成套野最慘既男人
咁辛苦醫番好 女神身邊又多左個男人
而家仲要冰天雪地做捉鬼敢死隊

然而佢已經心滿意足
今集好差
最後變左去捉喪屍 第一次覺得劇情行錯方向
仲要寫到arya咁蠢唔用面皮
今集好差

成集都垃圾
LF連啲九流招都用埋
編劇點寫得出
仲要寫到arya 戇鳩鳩咁

仲有私生子果段
垃圾到冇人有
lm
今集好差

成集都垃圾
LF連啲九流招都用埋
編劇點寫得出

仲有私生子果段
垃圾到冇人有

冇書跟同埋趕收工都好大原因
今集好差

成集都垃圾
LF連啲九流招都用埋
編劇點寫得出

仲有私生子果段
垃圾到冇人有

冇書跟同埋趕收工都好大原因

私生子果段鳩到冇人有
經歷咁多災多難會對另一個人咁推心置腹?
又會咁突然崇敬robert
同埋北上又係戇鳩
好多野都太突然好講唔通

成條線就算想做成咁都可以鋪排下先
起碼分幾集呀
點解D人會覺得arya會夠LF奸險
同埋跟蹤人點解要用假臉
同埋跟蹤人點解要用假臉

跟蹤人唔用唔通留番屙屎先用咩
爆人地房更加要用啦
點解今季得七集咁少
Arya 仲係咁唔鐘意sansa
今集D劇情
人物位置簡直係用飛黎形容
同埋跟蹤人點解要用假臉

跟蹤人唔用唔通留番屙屎先用咩
爆人地房更加要用啦

爆人房佢就係自己有信心唔預人周到先唔用臉啦,咁都好合理喎
arya好危險 有勇無謀
乜都未清楚 同時咁順利殺到想殺既人之後好易開始自滿疏忽
lf簡佢黎陰好聰明
希望arya 真係扮中計
但唔知點解覺得呢個機會好微
LF 快啲死啦屌

另外真係唔明點解會話要證明比cersei睇ww 真係存在
屌cersei 點會同你聯手打 imp 無理由唔知cersei係咩人

龍母發姣果段真係睇到人打冷震 ser friendzone 好陰功
LF 快啲死啦屌

屌cersei 點會同你聯手打 imp 無理由唔知cersei係咩人

龍母發姣果段真係睇到人打冷震 ser friendzone 好陰功

根本Cersei就算知有ww 都唔代表會聯手
佢炸q 哂教堂班人都知佢睇自己既權力重過子民
佢係為國為民既,明知打唔過龍母就唔會夾硬打要士兵去送死

捉比Cersei睇完全係為作而作
LF 快啲死啦屌

根本Cersei就算知有ww 都唔代表會聯手
佢炸q 哂教堂班人都知佢睇自己既權力重過子民
佢係為國為民既,明知打唔過龍母就唔會夾硬打要士兵去送死

捉比Cersei睇完全係為作而作

依季tyrion瘋狂派膠

睇返season one,sansa真係好黑人憎

天真少女一個je其實
佢唔鐘意JS, 扮淑女, 一心想做皇后...
好多野都係佢父母(主要阿媽)影響
Joffrey 又靚仔又皇子又扮哂溫柔咁
中伏都正常
開外掛條友掛住J WW 唔一早提兩姐妹唔好內哄
佢改到Arya成個智障咁

明明本身係聰明人,再加上喺Braavos生活左咁耐,點會唔知人性係點

睇佢咁樣開Sansa波,真係改得好差
除非之後佢計中計中計,扮蠢幫Sansa隊冧lf就話接受到

天真少女一個je其實
佢唔鐘意JS, 扮淑女, 一心想做皇后...
好多野都係佢父母(主要阿媽)影響
Joffrey 又靚仔又皇子又扮哂溫柔咁
中伏都正常

靚仔
arya好危險 有勇無謀
乜都未清楚 同時咁順利殺到想殺既人之後好易開始自滿疏忽
lf簡佢黎陰好聰明

on one一睇就知人有冇講大話 同埋好識講大話 另外邊會咁易俾人發現同反跟縱 擺明係扮
1. 明知cersei係癲都要浪費人力物力時間去捉, 就算佢見到個ww都唔會理繼續權鬥, tyrion同vrys點解會同意咁做?
2. 組隊10個都唔夠去單挑人地成隊兵仲要生擒, 之前驚到仆街做咩突然咁有自信?
3. arya技能完全無用, 仲亂咁showoff俾lf捉到路陰佢, 但明明一開波就係學睇穿大話
4. ,devos一個忽發奇想就令genry無啦啦爆返出嚟, 仲變到成個robert咁明明之前老豆都唔想認不理世事咁
5. sam用左咁多時間喺學城, 結果用一晚時間就可以偷到打ww有用嘅書

死肥佬好賤, 明知編劇唔撚掂比個氹佢地踩
等劇出柒左個個走去買書
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞