[最後兩集]GOT權力的遊戲第七季討論區6

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
大家覺唔覺,點解joh要派個gendry去送信,根本就應該bran天眼通睇到然後送信,用bran個署名點都有影響力過隻私生子或者d學者喇
係winter fell個cripple係咪廢架,又話自己三眼渡鴉,結果自己大佬比night king圍都唔知,bran條仆街真係冇撚用,累死hodor

劇情係on9,但你呢啲觀眾仲on9,bran而家個身份根本無須做佢認為無須既野,同埋佢仲未係全知,至少未來一定唔係,佢仲要靠wrag睇野。
同埋bran名義送信有幾撚有影響力呀屌你老母,gendry係隊員,龍母都識,半條人命返到去講有咩問題

3 eyes raven就係同night king對著干,如果對抗night king係冇需要,咁上一個3 eyes raven都唔洗搵bran做繼續人喇
Gendry老豆就係令小龍女頭家散,仲要流浪東方呀,佢點會在乎個打鐵仔

乜春中文

好似蝗語黎sorry
我知用科學去睇魔幻野會唔合理
但想問一問有無人計到d水由液體變到厚到支撐到數百幾wight既厚度要幾耐?試下計出suicide squad 被困左幾耐
當2隻wight=1個正常人重量
之前係youtube見到好多片係到分析話night king其實係bran 又講得幾有道理
之前係youtube見到好多片係到分析話night king其實係bran 又講得幾有道理

link
大家覺唔覺,點解joh要派個gendry去送信,根本就應該bran天眼通睇到然後送信,用bran個署名點都有影響力過隻私生子或者d學者喇
係winter fell個cripple係咪廢架,又話自己三眼渡鴉,結果自己大佬比night king圍都唔知,bran條仆街真係冇撚用,累死hodor

劇情係on9,但你呢啲觀眾仲on9,bran而家個身份根本無須做佢認為無須既野,同埋佢仲未係全知,至少未來一定唔係,佢仲要靠wrag睇野。
同埋bran名義送信有幾撚有影響力呀屌你老母,gendry係隊員,龍母都識,半條人命返到去講有咩問題

3 eyes raven就係同night king對著干,如果對抗night king係冇需要,咁上一個3 eyes raven都唔洗搵bran做繼續人喇
Gendry老豆就係令小龍女頭家散,仲要流浪東方呀,佢點會在乎個打鐵仔

照你咁講矮仔第一個死添啦 佢姓咩呀
前幾集先討論完知人善任呢樣野

龍女呢排係咁屌9 imp喎

M 到
但想問一問有無人計到d水由液體變到厚到支撐到數百幾wight既厚度要幾耐?試下計出suicide squad 被困左幾耐

個D係魔法生物,唔可以用科學去睇,咁會唔會好D
我覺得個飲酒大叔死得好無辜
為死而死咁
我覺得個飲酒大叔死得好無辜
為死而死咁

搬貨拉車個幾咪仲慘,連名都未知

link

其實我覺得night king個鼻好似Bran

link

其實我覺得night king個鼻好似Bran

最後呢集佢地直頭話係Bran 做番NK

唔係所有劇都可以由頭好睇到落尾
不過呢套咁重本, 難免令人覺得可惜...

我覺得其實當佢跑左兩三日

同意,駛諗咁多合唔合理咩
順帶一提啦, 今集冰雪大戰既拍攝難度係前所未有咁大;

即使編劇寫到個合邏輯既故事出黎, 但變到好難拍得真實, 你地咪照樣衝出黎挑剔呢樣嗰樣

結論: 一定唔係連登仔口中講既垃圾, 但時間倉促之下又冇grrm guide住我係接受既
順帶一提啦, 今集冰雪大戰既拍攝難度係前所未有咁大;

即使編劇寫到個合邏輯既故事出黎, 但變到好難拍得真實, 你地咪照樣衝出黎挑剔呢樣嗰樣

結論: 一定唔係連登仔口中講既垃圾, 但時間倉促之下又冇grrm guide住我係接受既

冇人話一定要大場面先好睇喎
第一季一個大場面都冇啦,咪一樣hit起
我寧願佢唔拍咁多大戰搞好啲個劇本
你對劇本冇要求唔代表其他人都冇
捉鬼敢死隊咁弱智既劇情叫人點接受
night king支矛咁勁點唔一早插死jon個班人?比時間佢地班救兵。。。同埋打dead man拉打咪得,用弓箭可以屈死,見佢地好似得步兵,又行得慢

其實學狗咁全部掉石仔都仆得街
night king支矛咁勁點唔一早插死jon個班人?比時間佢地班救兵。。。同埋打dead man拉打咪得,用弓箭可以屈死,見佢地好似得步兵,又行得慢

擺明等緊條龍黎啦,平時night king帶冰刀邊帶槍,今次帶定幾把冰槍,度好哂橋等龍女中伏,night king 識預視唔奇,次次都睇得穿bran

可能啲矛唔係無限
BTW , 得番兩集?
一冇咗肥佬加持 啲on9編劇就現哂形
ayra 有冇可能咁易比little finger 陰到呀 識變面又唔用 咁佢學嚟做乜鳩
趕收工都唔怪佢 始終套劇快過 要快手完咗佢都合理
但係都唔係鳩嚟咁撚樣掛
同開頭幾季真係有對比 越睇越失望

屌 寧願佢停幾年等書出
仆街拍到爛

擺明等緊條龍黎啦,平時night king帶冰刀邊帶槍,今次帶定幾把冰槍,度好哂橋等龍女中伏,night king 識預視唔奇,次次都睇得穿bran

上網搵都有人咁認為,認為NK一早準備好殺龍

https://www.google.com.hk/amp/s/www.joe.co.uk/amp/entertainment/this-theory-about-the-night-king-is-more-terrifying-than-anything-in-game-of-thrones-138883

戇鳩,拍得唔好唔比屌,屌就唔可以睇
你係愛回家啲人屌都廢事啦
你係game of thrones呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞